Hur får man ett samarbete signerat för bilfinansiering

Olika skäl kan motivera bilköpare att söka samarbete undertecknarna för att få bilen finansiering. När en person som just har börjat i vuxenlivet får ett samarbete signerat för hans första nya bilköp, kan det vara ett bra sätt för unga att börja upprätta kredit, under förutsättning att lånet hanteras ansvarsfullt. I många andra fall kan en låntagare vara bättre att vistas inom sitt individuella budget. Instruktioner
1

Ordna ett samarbete signerat innan du anländer till bilfirma, eftersom samarbete signerat arrangemanget är främst mellan dig och co-signer.
2

överväga att be en förälder eller annan släkting att fungera som ett samarbete signerat om sådana finansiella frågor kommer inte alltför betungande din relation med denna person.
3

Räkna med att en tilltänkt samarbete signerat kommer vill engagera sig i en uppriktig diskussion med er om någon potential för standard. De flesta vuxna är medvetna om att majoriteten av medundertecknat lån hamna betalas av samarbete signerat, och det är naturligt för en co-signer att vilja skydda sina intressen.
4

Läs finstilta noga i alla låneavtal som innebär ett samarbete signerat. Vissa åtaganden som du kanske vill göra för att ditt samarbete signerat, såsom villkoren för samarbete signerat skulle hållas skadeslösa, kan motsägas av avtalet som du och co-signer måste logga in för att få finansiering.

5

hålla de olika frågor som rör en co-signerat lånet separat. Din långivare bör inte nödvändigtvis ta ut en högre ränta eftersom du har en co-signer. Om något så bör det samarbete signerat goda kredit kvalificera dig för en bättre ränta.
6

Skaffa en bestämmelse i skrift, om möjligt, så att du kan ta bort co-signer från din bil-finansiering OBS Efter en viss tid som du har gjort alla månatliga betalningar i tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94428.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.