Hur man skriver ett förslag Car Sponsring

Bil sponsring hjälper bilister, inklusive förare racerbil och inhemska bilägare, finans inköp av fordon och driftskostnader. Erbjuder företag möjlighet att annonsera på din bil i utbyte mot finansiering kan hjälpa dig att göra en vinst från dina fordon kostnader. Det första steget för att få en bil sponsring är att skriva ett förslag som dokumenterar vad du erbjuder potentiella sponsorer och vad du letar efter i gengäld. Instruktioner
1

Rita upp en kort lista över potentiella sponsorer och forskning sina företag. Leta efter lokala företag som drivs aktiva marknadsföringskampanjer. De med en större budget för marknadsföring tenderar att vara mer synlig och det blir lättare att tala med beslutsfattarna genom att rikta lokal, snarare än nationella, organisationer.
2

Skriv en kort sammanfattning av ditt förslag i inte mer än 300 ord. Detta bör fokusera på vem du är, vad du letar efter, varför det är troligt att gynna ditt mål, och alla andra främsta sevärdheter. Förvara detta avsnitt kort och fokusera på affärsnytta till målet, såsom ökad exponering mot lokala kunder.
3

Etablera uppsättningar av termer vid tre olika pris punkter för att skapa billiga, mid- nivå och dyra alternativ. Definiera tydligt vad varje prisnivå kommer att medföra en potentiell sponsor och hur de kommer att gynnas av att sponsra dig.
4

Skriv ner dina fordon detaljer, den fysiska sponsring området du erbjuder och engagemang från din sida . Till exempel, ange antal miles du åta sig att köra eller det antal tävlingar som du kommer att delta. Inkludera ett fotografi och uppgifter om eventuella befintliga sponsring.
5

Ange önskad längd sponsoravtal, vem ska betala för tillämpning av sponsorns logotyp, hur man kan lösa tvister, och förnyelse eller alternativ uppsägning.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94602.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.