Hur köper jag en återförsäljare bil?

Dealer demonstration bilar är de bästa erbjudandena på de nya modellerna av bilar som man kan hitta. Medan han fortfarande relativt nytt, de kommer med en redan brutit in motor och en bättre garanti i de flesta fall. Att köpa bil är också lika enkelt som att köpa en ny eller begagnad bil på ett återförsäljaravtal lott. En Demo Car

En återförsäljare demonstration bil, eller demo bil, är en bil som används för en rad olika skäl. De flesta gånger, är en demo bil som används för den allmänna chefen eller ägaren av ett återförsäljaravtal att använda för de första 5000 miles. Andra gånger kan det användas som en testare bil för kunder eller försäljning guider, men den sorgliga verkligheten att potentiella bilköpare orolig belastning på fordon, är att alla bilar behandlas som demo bilar. Det är bra om den faktiska demo bil, dock är det faktum att de faktiska demo bilar är prissatta billigare för konsumenterna, eftersom återförsäljaravtalet kan köpa bilen billigare från tillverkaren.
Demo Car Alternativ

p Det är ett krav för återförsäljaren att hålla denna bil för upp till 5.000 miles eller minst sex månader. I denna tid, kommer bilens motor brytas genom att tas på lokala enheter och inte utsätts för drivs över 60 miles per timme, eftersom höga hastigheter på en ny motor kan varp motorn i vissa fall under de första 3.000 miles. Bilen kommer också att ha sin första service utföras av generalagenten själv och ger en bättre garanti för en pre-ägda fabriken fordon. Garantin ger oftast en längre livslängd även om varje tillverkare är olika och detta kommer att vara en bra fråga att ställa till försäljning guiden.
Köper bilen

är den enklaste processen. Hitta en försäljning guide och be att få se sina demo bilar till salu. Ibland kommer de inte att ha något till försäljning, men kommer att ha en demo bil för kunden att sätta en handpenning på. Beroende på hur gammal demon är, kan det ta upp till sex månader tills demon är faktiskt till salu. Att berätta om bilen är verkligen en demo bil kommer MSRP har inte ett pris, men kommer att säga "Demonstration fordon, bara till för." Detta sätts dit för generalagenten att veta att det är en demo bil tills de får ordentlig tillstånd att sälja den. Härifrån

, kan försäljningen guiden ger pappersarbete för antingen köp eller sätta en handpenning på fordonet . För att säkerställa att kunden är allvarligt om bilen kommer återförsäljaravtalet sätta ihop alla papper på samma sätt för den handpenning eller köp av fordonet för att låsa kunden i avtalet för att köpa det. Om det kommer att finansieras, kommer försäljningen guiden kör kredit och etablera finansieringsalternativ eller, om det blir en kontant /inbyte affären, kommer försäljningen guiden har handeln värdera och /eller få betalning tillstånd från försäljningen chef och skicka uppgörelsen till finans kontoret.

Inne finans kontor är där alla avtal tecknats om att ordna betalning och överföra äganderätten. Om det finansieras, kommer titeln att skickas till den bank där förfinansiering har arrangerat eller, om det är ett köp, kommer titeln att skickas till kunden. Detta är det sista steget, och när finans-processen är över och avtalen undertecknas, kommer demo bilen ska säljas till kunden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94518.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.