Varför finns det engångsbetalning Protection Systems manipuleras?

Bilhandlare har hittat på-tidssystem betalning skydd att vara ett bra sätt att se till att deras kunder gör betalningar i tid. De återförsäljare som använder dessa prylar har funnit att de oftast inte behöver gå igenom besväret att överta en bil. Enheten har också hjälpt dem att expandera sin marknad till att omfatta dem med vilka de annars inte skulle göra affärer. Hur de fungerar

Normalt är en on-engångsbetalning skyddssystem en liten svart låda med en knappsats för att slå in koden. Den ansluts till bilens elektriska sele. Enheterna ger en varningssignal till kunden efter förfallodagen för bil betalning, genom att blinka ett rött ljus, till exempel, eller genom att kvittra. Bortom en frist på ett par dagar efter förfallodagen, fungerar inte bilen. När kunden gör betalningen, ger dealern henne en kod för att stämpla som stoppar varningssignal eller startar bilen.
Behöver

Med hjälp av dessa enheter, har bilhandlare kunnat göra affärer med mer kredit-utmanade kunder som de inte skulle ha sålts till tidigare. Med hjälp av on-time betalningssystem skydd, de är mer säkra på att kunden kommer att göra sina betalningar i tid, eller åtminstone göra betalningar. Kunderna kommer att komma upp med pengar när de inser att de inte kan använda sina bilar annars. Detta gör återförsäljarna mer övertygad om att utvidga kredit till dessa kunder.
Tamper-proofing

För återförsäljarna att vara säker på att kunden inte sakna hans betalning ska dessa på engångsbetalning trygghetssystemen måste vara manipulera. Vid den tidpunkt de går in i affären, köpare underteckna vanligtvis ett avtal med återförsäljaren erkänna förekomsten av den engångsbetalning skyddsanordning. De är också överens om att inte mixtra med enheten och att returnera den till återförsäljaren efter att de är klara att göra sina betalningar på fordonet.
Kärnämneskontroll

Enheterna har några garantier för att garantera säkerheten för kunden. Det vore farligt om enheten skulle aktiveras när föraren var ute sent på natten i något ödsligt område, till exempel. Enheten kommer inte att skära av en motor som är igång. Och vissa återförsäljare har inrättat sina system som aktiveras vid 4 på morgonen,, en tid då det är troligt att bilen kommer att vara i kundens garage eller uppfart. I en nödsituation, kommer en tillfällig kod tillåter bilen att köra för en extra dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94607.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.