Fakta om hur du registrerar en auto lån

När du registrerar ett kontrakt auto lån, du säger att du samtycker till och kommer att följa alla villkor i avtalet. Bank kontrakt skiljer sig från bank till bank, men de flesta har samma politik på plats. Det finns ingen avbryter en bank kontrakt. Banken är i laglig rätt att återta din bil och ta dig till domstol för att få några extra pengar som betalas om du inte betalar enligt överenskommelse. Ränta

Banken Kontraktet listar takt som du gick till, och det totala beloppet finansieras. Subprime utlåning laddar ibland höga avgifter för finansiering. När du registrerar ditt lån, samtycker du till att betala den ränta till dig baserat på hur mycket pengar du lånar. Du är också logga in överenskommelse till den månatliga diskuterade sikt.
Belopp som finansieras och betalning

Denna del av avtalet bryter ner ditt belopp finansieras. Genom att underteckna låneavtalet, samtycker du till att du är skyldig det angivna beloppet. Detta område bryter ner kostnaden du betalar för fordonet, eventuella skatter och eventuella eftermarknaden garantier eller föremål och tillämpliga skatter på varje. Du är också överens om att de rabatter och incitament som anges i priset break-down, och din handel belopp inklusive eventuell pay-off beloppet. Läs denna del av avtalet helt att se till att alla rabatter och termer förstås eller som tidigare diskuterats.
Bestämmelser

Banken kan upphäva din kontraktet, om du inte ger bestämmelserna den behöver. Krav är bitar av information som banken kräver innan förlänga ett lån. Till exempel, kan du behöva tillhandahålla dokumentation av något av följande uppgifter: lön Män lista din året-to-date inkomst, referenser, bevis på en elräkning i ditt namn på din adress, dokumentation av eventuella extra inkomst och tidigare års skatt information. Om du inte har möjlighet att tillhandahålla denna information och har redan tecknat ditt avtal, har banken inte förlänga dig ett lån. Detta händer ofta hos återförsäljarna --- du kan underteckna ett kontrakt och lämna in din nya bil bara för att upptäcka att banken har ändrat uppfattning bygger på brist på information eller felaktig information. Du registrerar lånet samtycker till bankernas villkor, inte underteckna banken inte kontraktet som lovar att förlänga dig ett lån.
Försäkringsskydd

Ditt kontrakt listar dina krävs försäkringsskydd under den tid som du har ett lån och du är överens om att ha denna täckning. Denna del av avtalet anges oftast att full täckning försäkring krävs med långivaren listad som förlusten betalningsmottagaren. Avdragsgilla begränsningar finns, liksom --- vissa banker tillåter inte din försäkring för att inkludera en självrisk över $ 500, men du kan välja att vara mindre. Avtalen anger också att banken kommer att lägga sin egen försäkring på fordonet om det inte har anmälts att du har en policy i politiken. Detta händer oftast när du byter försäkringsbolag eller förnya er politik och att banken inte får den nya täckningen informationen.
Utebliven betalning Reprocussions

Läs ditt kontrakt helt för att ta reda på bankens icke-betalning återverkningar. Denna del visar alltid återtagande. Genom att underteckna avtalet, samtycker du och erkänner att banken kan ta sin bil tillbaka om du är en viss mängd dagar sent på din betalning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94557.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.