Vad är en Auto Loan APR?

Auto lån räntan är den ränta till vilken krediten förlängs på ett billån, uttryckt som en årlig procentsats. APR kan variera från 0 procent på PR ingen ränta till 25 procent för subprime-låntagare med dålig kreditvärdighet. Identifiering

Auto lån APR skall tydligt anges på detaljhandeln avbetalning avtalet som presenteras av ett lån officer eller återförsäljare ekonomichef. Dessutom, om ett återförsäljaravtal är reklam månatliga köp betalningar, måste de lämna den effektiva räntan som annonsen är baserad.
Funktioner

billån APR inkluderar alla avgifter och intresserade i samband med lånet. Auto låneräntan är enkel ränta, vilket innebär att ränta beräknas endast på den obetalda balans /huvudman.
Fördelar

Låga auto lån APRs möjligt för konsumenterna att köpa fordon som är dyrare än de annars skulle ha råd. De ger också möjlighet för köpare att utöka sin kredit historia och öka sin kredit poäng.
Överväganden
p Om du har lite kredit erfarenhet eller en dålig kredit historia, vara beredd för en hög auto lån räntan. Även om kostnaden för en hög april kan vara stötande, kommer framgångsrika återbetalning av lånet öka din kredit värdering mer än att betala tillbaka det från början.
Varning

Många auto lån företag annonserar extremt låga priser och ingen ränta lån. Beroende på långivaren, kommer endast en liten andel av konsumenterna kvalificera sig för dessa subvented APRs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94524.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.