Hur att finansiera en bil Trots Bad Credit

Om du har dålig kredit, finansiering av en bil är en utmaning. Långivare kan ta ut höga räntor och bilhandlare kan hålla dig med stora månatliga betalningar. Då dessa höga ersättningar och räntor bara sluta göra din kredit ännu värre. Om du behöver få en åktur, det finns sätt att finansiera en bil trots din dåliga krediter. Instruktioner
1

Dra din egen kreditupplysning innan du handlar för en bil. Gå till Equifax, Experian eller TrueCredit webbplatser för omedelbar rapporter. Får inte en rapport från varje som din kredit värdering sänker varje gång du har din kredit kontrolleras.
2

Granska din kredit rapport. Eventuella förfallna lån ska betalas strömmen innan du handlar för en bil.
3

Titta på din "Beacon" eller "Fico" poäng i toppen av rapporten. Bankerna använder dessa poäng för att betygsätta sina potentiella kunder. I grund och botten 600-700 är okej men under 600 är dåligt. Om din poäng är 550 eller mindre, måste du reparera din kredit innan du fortsätter.
4

spara lite pengar till en handpenning. Ju mer pengar ner, kommer bättre du bli när man köper en bil.
5

Läs på aktuella räntor och lån på webbplatser som CarBuyingTips.com innan till bilen mycket. Detta hjälper dig att veta vilken typ av kurs som väntar.
6

Ta din kredit rapport och besöka några Bilhandlare. De flesta återförsäljare har subprime-krediter avdelningar för att hjälpa människor med dåliga bilar kredit köpa. Visa dem din rapport istället för att ha dem dra din kredit.
7

Välj en bil baserad på affordablity, inte på stil. Du kan inte vara kräsen när det gäller att finansiera en bil med dåliga krediter. Den återförsäljare lagerför bilar som finns i din prisklass och passar parametrarna för sina låneprogram.
8

Lyssna till säljare eller chef när han eller hon diskuterar detaljerna i din auto lån. Räkna med att betala en högre ränta på grund av din kredit problem, men eftersom du gjorde dina läxor, kommer du vara medveten om du erbjuds en löjligt hög ränta.
9

Håll din bil så länge som du en gång kan du har finansierats. Betala lånet betalningar i tid för livet av lånet och då kan du vara kräsen om din nästa bil!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94416.html

Previous: No
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.