Hur man säljer en bil genom att ha någon tar över Betalningar

För att sälja en bil utan att faktiskt "sälja" det, måste du ha någon som tar lånet. Lån antagande är relativt ovanligt - särskilt med större skulder som bolån - men vissa finansbolag kommer att tillåta den praxis under vissa omständigheter. Oftast är detta genomförs mellan två parter som har en relation - som vänner, familjemedlemmar eller kollegor. Bil lån antagande kan vara en utmaning. Saker du behöver
billån pappersarbete
uttalanden billån
Visa fler instruktioner
1

recension bilen låneavtalet. Leta efter eventuella klausuler som hanterar lån antagande. Om du inte kan hitta någon information om antagande, ring din långivare (inte försäljaren, om det inte är återförsäljare finansierade) och fråga om de tillåter lån antagande.
2

Hitta en lämplig låntagare. Långivaren kommer att dra nya låntagarens kredit rapport, analysera hans inkomst och granska sina månatliga skyldigheter. Låntagaren måste fylla i en låneansökan för ett lånebelopp på noll dollar i syfte att bearbetas i deras system och att de ses av emissionsgarantier avdelningen.
3

Försök inte engagera dig i utlåningen processen och inte försöka påverka den nya låntagare eller din långivare. På grund av sekretess som du inte kan granska låneansökan eller låntagarens kredit eller inkomst. Du måste helt enkelt vänta på långivarens beslut.
4

Slutför antagandet med långivaren och den nya låntagaren långivaren kontor om den godkänns. Långivaren kommer helt enkelt att ändra informationen om det aktuella lånet till den nya låntagarens uppgifter. Du skriver sedan en utgåva till utgåva dig från skyldigheten.
5

Dra en kopia av din kredit rapport 30 dagar senare för att bekräfta skulden har släppts från din kredit rapport. Se Resurser för en gratis kopia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94525.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.