Vad är en Auto Balloon Betalning?

En ballong betalning är en stor betalning som oftast sker i slutet av ett lån, men ibland är det gjort ett par gånger på bestämda tidpunkter under lånets löptid. Jämfört med de vanliga månatliga betalningar, är en ballong betalning ett mycket större belopp. Ballong betalningar återfinns ofta i bolån, billån och privatlån. Så fungerar

En avbetalningsplan är inställd med små månatliga betalningar. Dessa månatliga betalningar är små eftersom de är oftast bara ränta eller mestadels räntebetalningar. Ballong betalningar innehåller huvudmannen.
Fördelar

En handpenning krävs inte för en ballong betalning lån. Detta ger låntagaren tid att investera lite pengar för att vara förberedd för den slutliga betalningen.

Små månatliga betalningar är karakteristiska för lån ballong betalning, vilket gör det möjligt att spara pengar för slutbetalning eller att betala av andra skulder .

Med många lån ballong betalning, är det möjligt att refinansiera i slutet av perioden. Även om detta kan höja månatliga betalningar på grund av en högre ränta, kan den skjuta upp sista ballong betalning.
Varningar

Även om du kan undvika en handpenning vid det ursprungliga köpet av ditt fordon med en automatisk ballong betalning lån, kan det vara svårt att betala en så stor summa pengar i slutet av lånet utan noggrann planering.

I många fall är den slutliga betalningen flera tusen dollar. Även om det är oftast möjligt att refinansiera i slutet av perioden för att undvika att betala den slutliga ballong betalning, ibland refinansiering inte ett alternativ, och det slutliga ballong betalning är oundviklig.

I det fall att den slutliga ballong betalning är inte gjort, kan fordonet återtas, trots eventuella månatliga betalningar som gjordes under loppet av flera år.
Överväganden

Innan du väljer ett lån ballong betalning för köp av din bil, är det viktigt att tänka på din framtida ekonomiska situation. Om du är säker på att du kommer att komma i pengarna i flera år, antingen genom att spara flitigt eller en höjning på jobbet, kan ballongen betalning lånet vara det rätta valet. Också överväga dina utgifter och sparande vanor. En auto ballong betalning lån är rätt för de individer som är disciplinerad när det gäller att spara och investera. Addera Så att välja rätt typ av lån

hitta rätt typ av lån du tar lite forskning. Det är viktigt att veta hur mycket pengar du kan spendera på en bil betalning varje månad, hur hög din ränta kommer att vara och huruvida du har förberett för en handpenning. Ett samtal med ett lån specialist kan också hjälpa dig att hitta rätt typ av lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94560.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.