Hur att hitta värdet av en Cargo Trailer

Många variabler går in avgöra värdet av en last trailer, speciellt en modell som används. Letar upp värdet av en ny trailer kan vara så enkelt som att be en återförsäljare eller söka på Internet efter tillverkarens föreslagna priset (MSRP), men beräkningen av värdet av en begagnad släpvagn innebär att väga flera faktorer, såsom tillstånd av trailern , särskilda bekvämligheter eller uppgraderingar, liksom den fysiska placeringen av trailern. Instruktioner
1

veta märke, modell och årsmodell på din släpvagn är viktigt. Det bör anges på släpvagnen titel eller papper ägande. Om inte, kan en lokal trailer återförsäljaravtal vara till hjälp.
2

Bestäm vad släpet har använts för att dra i det förflutna. Olika släp kan användas för att dra olika typer av last, såsom möbler, varor eller boskap. Den typ och mängd gods en släpvagn har genomförts påverkar slitage släpet har lidit och kan påverka dess värde.
3

Använd en webbplats som NADA Guider eller MSP Tryck för att söka för värdet av en släpvagn. Denna webbplats gör det möjligt för konsumenterna att leta upp värdet av nya eller begagnade modeller, baserat på varumärke, modell, år och nya funktioner.
4

subtrahera mängden av alla kända reparationer eller frågor underhåll från värdet erhållits genom Steg 3. Om du inte vet om trailern behöver reparationer, ta den till en verkstad för utvärdering.
5

Factor släpets körsträcka i värde. Medan de flesta last trailer är inte har odometers, bör ägaren ha en uppfattning om hur många miles släpet har rest. Ju fler miles, desto lägre andrahandsvärde.
6

Jämför de värden som erhållits genom steg 3 till 5 för online-listor på webbplatser som Hästtransport World och ListATrailer.com. Detta kommer att ge jämförelser listpris för liknande släp och hjälpa dig att avgöra om det relativa värdet på din släpvagn. Dessutom ger ListATrailer.com du bläddra listor baserat på plats. Detta kan vara ett viktigt verktyg för jämförelse, eftersom platsen kan påverka trailer värden.
7

Besök en återförsäljare eller värderingsman för ett slutligt uppskattade värdet, eller besöka två för ett andra utlåtande. Medan stegen ovan kommer att ge dig en idé om en last trailer värde, försöka avgöra en trailer värde på egen hand kan vara felaktig. Du kan också kontakta industriorganisationer som den nordamerikanska Trailer Fondhandlareföreningen. Denna grupp sammanställer en databas med släpvagn värderingar och skulle kunna ge ett värde uppskattning också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94604.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.