Hur refinansiera en bil

Det är relativt lätt att refinansiera en bil under de första 4 eller 5 år i tjänst, eftersom ett ökande antal långivare tävlar om att skaffa så mycket bil finansiering "papper" som de kan. Eftersom bil värden är inte alls lika flyktigt som boom-and-bust bostäder värden, inte innebär att de inte så mycket potentiell risk för antingen långivare eller konsumenter. Instruktioner
Utvärdera dina skäl för refinansiering din bil
1

refinansiera din bil om du hade under genomsnittet kredit när du köpte bilen och var ursprungligen tvingades låsa in en hög ränta. Kraftigt förbättrat kredit kan sänka räntorna och minska din månatliga betalning avsevärt.
2

Titta marknadsräntan för nya priser bil räntor och vara redo att refinansiera en bil om priserna sjunker betydligt under den nivå de var på när du köpte din bil. Även om du hade stor kredit och fick ett bra pris på den tiden, en bättre ränta nu kan spara hundratals dollar under livet av din bil lån.
3

refinansiera din bil som ett sätt att låna mot det om du betalat kontant för det eller har betydande outnyttjad kapital i bilen men behöver tillgång till kontanter nu.
4

amortera bilens resterande substansvärde och förvandla det till en skatt- avdragsgilla månatliga "rörelsekostnader" genom refinansiering det om du använder det i din verksamhet.
Få den bästa Refinansiering Deal tillgängligt
5

Spruce upp din kreditvärdighet i någon sätt innan du ansöker om refinansiering, eftersom de villkor och räntor tillgängliga för dig kommer att vara mycket mer gynnsamt om du har en kreditvärdering av 680 eller högre.
6

Få en kredit rapport från Experian, TransUnion eller Equifax. Rätta till eventuella misstag och betala av höga saldon eller sena objekt minst en månad innan du tänker komma refinansiering på din bil.
7

Kontrollera för bil refinansieringsräntor på Bankrate.com och ange grundläggande information så att refinansiering företagen kan konkurrera för att erbjuda dig de bästa refinansiering villkor och räntor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94427.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.