Egenfinansiering Fakta

Miljontals nya fordon som säljs i USA varje år. Kostnaden för ett nytt fordon, dock kan göra det svårt för många konsumenter att köpa en ny uppsättning hjul. Auto finansiering kan göra möjligheten till ett nytt fordon en verklighet för kvalificerade köpare. Köparna har många alternativ när man väljer auto finansiering, inklusive vem lånet finansieras av och hur förhållandena för lånet är. Funktion

En ny bil kan kosta allt från $ 10.000 till $ 40.000 eller mer. Den genomsnittliga personen är oförmögen att betala för ett nytt fordon med detsamma. Auto finansiering utnyttjas för att tillhandahålla ett sätt för nya bilköpare att ge sina nya bilar. Auto finansiering används också för att tillhandahålla finansiering när man köper en begagnad bil. Auto finansiering erbjuds av bilhandlare, som brukar förhandla egenfinansiering genom flera banker. Vissa banker, kreditföretag och kreditkortsföretag erbjuder också egenfinansiering för sina kunder.
Kvalifikationer

Auto finansiering är en form av kredit. För att kvalificera sig för auto finansiering, måste den sökande få kredit godkännande från en långivare. Många variabler beaktas vid kvalificerat någon för ett billån. Sådana variabler innefattar sökandens kredit historia, arbete historia, och månads-eller årsinkomst. Handpenningen och det belopp som skall finansieras också en faktor i ett kreditbeslut. Om sökanden inte har rätt eller berättigat till en högre ränta än vad som önskas, kan en cosigner med bättre kredit behövas.
Tidsplan

egenfinansiering ofta varierar i sin tid för återbetalning. Tidsramen för att betala tillbaka lånet kan bero på den sökandes kredit, varvid mängden av handpenningen och det totala beloppet finansieras. Standarden tidsramen för en auto lån är fem år. Vissa lån kan ställas in att återbetalas i tre år, medan andra kan utökas till sex eller sju. Generellt långfristiga lån har mindre månatliga betalningar, medan kortfristiga lån har högre månatliga betalningar.
Fördelar

Auto finansiering är fördelaktig för konsumenterna som annars skulle kunna inte råd att köpa en bil. Finansieringsalternativ ge konsumenterna tillgång till nya eller begagnade bilar. Om en köpare förvärvar en privat bil lån från en bank, Credit Union eller kreditkortsföretag, kan köparen förhandla med återförsäljaravtalet som om att betala med kontanter. Auto finansiering gynnar även bilhandlare, som har möjlighet att erbjuda finansiering incitament att sälja bilar.
Överväganden

Auto finansiering ökar köparens totalkostnad eftersom köparen kommer att betala ränta på lånet. Längre lånevillkor innebär oftast att köparen kommer att betala mer ränta under tiden. När fordon finansieras, är det belopp som ska betalas av på lånet oftast betydligt högre än det beräknade värdet på bilen. Om ägaren vill sälja bilen, kan han finna att han är skyldig mer på lånet än vad han kan sälja bilen för. Om bilen är totalt och bilen var värd mindre än det uppskattade värdet när lånet inleddes, är ägaren fortfarande ansvarig för hela lånebeloppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94446.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.