Hur att finansiera en Rim & Tire Package

Ett sätt att anpassa din bil är att installera nya däck och fälgar. Eftersom fälgar är dimensionerade för speciella hjul, många återförsäljare säljer däck och fälgar som paket, som varierar i stil och pris. Om du inte kan betala för hela paketet, kanske du vill överväga finansiering. Beroende på din månatliga budget och kredit historia, kan du ha möjlighet att finansiera ett av dessa paket från en deltagande återförsäljare. Instruktioner
1

Organisera dina nuvarande räkningar och lån, inklusive dina normala utgifter, såsom mat och sparande, så att du vet hur mycket pengar du har råd att finansiera. Endast överväga finansiering om du tjänar mer pengar än du spenderar varje månad.
2

Sök olika återförsäljare som säljer däck och fälgar och erbjuder paket på två. Du kan hitta butiker i ditt område genom att söka i den lokala telefonkatalogen för däck centra och fordonsindustrin återförsäljare. Du kan också hitta återförsäljare på nätet, kan en del av dessa erbjuder fälg och däck finansiering.
3

Tala till en butik associera kring finansieringsalternativ. Inte alla butiker erbjuder finansiering, så innan du bestämmer dig för ett paket, se till att butiken erbjuder finansiering för att köpa paketet.
4

Fyll en låneansökan i butiken. Du kommer att behöva din legitimation, finansiell information, och personnummer så att butiken kan köra en kredit historia kolla på dig. Om du har dålig eller brottsligt kredit, kan du inte att kunna finansiera en fälg och däck paket från butiken. Det finns ingen kredit värdering för att kunna finansiera, dock så alltid i slutändan kommer att fatta beslut.
5

Läs lånevillkoren noga och vet dina rättigheter. Butiken ska ge dig en tydlig och läslig kopia av vad som kommer att förväntas av dig. Detta dokument skall innehålla de finansieringsvillkor, såsom finansieras totala beloppet, den månatliga betalningen och ränta. Det måste också tydligt avslöja några ytterligare kostnader eller avgifter som är förknippade med lånet. Om du inte tror att du kommer att kunna uppfylla villkoren för lånet eller troget återbetala lånet, ska du inte underteckna avtalet. En underlåtenhet att uppfylla villkoren för finansiering kan leda till att du skapa negativa kredit, som kan hindra dig från att finansiera poster i framtiden.
6

Skriv i låneavtalet och göra alla nödvändiga månatliga betalningar tills lånet har återbetalats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94599.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.