Bra sätt att finansiera en Classic Car

återställd klassiska bilar är så dyrt, och ofta dyrare, än nya bilar. Auto lån leverantörer som banker och återförsäljare lånar inte pengar för inköp av klassiska bilar, dock. För att fylla tomrummet, det finns långivare som är specialiserade på klassiska billån. Dessa lån har i allmänhet en högre ränta än vanliga billån och är vanligtvis bara erbjuds till personer med god kreditvärdighet. Vet bilens värde


När du ansöker om en klassisk bil lån, en av de viktigaste sakerna att veta är att fordonets värde som du försöker säkra finansieringen. Vissa långivare tar fordonets skick beaktas innan ett lån kommer att tillhandahållas. Bilen måste ha ett värde någonstans i intervallet av lånebeloppet för att fordonet som säkerhet i fall en låntagaren standard på betalningar.
Spara ihop till en handpenning

Medan många nya billån ges med några pengar ner, veteranbil långivare godkänner generellt lån endast om låntagaren har en handpenning på 10 procent till 20 procent av försäljningspriset. Beroende på vilken typ av klassisk bil som du försöker att finansiera, kan detta belopp köras från ett par tusen dollar till tiotusentals dollar.
Applicera med Classic Car Långivare

institutioner som tillhandahåller veteranbil lån och göra sina affärer främst på nätet inkluderar Hagerty Finans och JJ Bästa Banc & Co Båda dessa långivare har lätt att navigera på webbplatser och online-applikationer lån, så att användarna kan ansöka om ett lån snabbt och enkelt. Lokala långivare som erbjuder klassiska billån och även tillhandahålla webbaserade applikationer på sina webbplatser inkluderar Putnam Leasing i Greenwich, Connecticut, Woodside Credit i Newport Beach, Kalifornien och USA Auto Funding LLC i Great Neck, New York. I Storbritannien, veteranbil långivare med en online-närvaro är Easy Route Finance Ltd i Derbyshire och Hamilton Direct Bank i Birmingham.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94464.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.