Fakta om billån titel

En bil titel lån är ett lån baserat på en procentandel av värdet på din bil, bilen används som säkerhet för lånet. Vanligtvis lånet kräver förskott avgifter. Låntagaren tecknar över sin titel till det långivande bolaget tills lånet har återbetalats, höga priser och avgifter ingår. Dessa lån är till sin struktur liknar en avlöningsdag typ lån --- ett lån med höga priser och avgifter som ofta efterfrågas av desperata konsumenter. Priser

Enligt Consumer Federation of America, kan auto titel långivare ut låntagare 300 procent i årlig ränta om titeln lån. Branschen genomsnittliga räntan för en bil titel lån är 25 procent per månad av det lånade beloppet. Betygsätt informationen är vilseledande att många låntagare innan de lånar. Långivare kan vägra att diskutera priset eller kan visa hastigheten som en del av diverse avgifter, t.ex. en förlängd försäkring på fordonet. CNN rapporterar att auto titel lån inte är reglerade. Vissa långivare kräver räntekostnader up front, enligt LegalExplorer webbplats
Vehicle Värderingar och avgifter

. Lånebelopp baseras på en procentsats av fordonets värde, såsom 55 procent. Långivaren kan också please om avgifter som t.ex. $ 62,50 till $ 181 per månad för en $ 500 lån, enligt Consumer Federation of America. Auto kakel lån långivare kräver också en kopia av nycklarna vid tidpunkten för lånet. Vissa långivare kräver inte de initiala avgifter, utan avgiften är beror i slutet av lånet. Detta gör det mycket svårt för någon som upplever ekonomiska svårigheter att återbetala lånet och få sin bil tillbaka.
Oförmåga att betala

Oförmåga att betala tillbaka lånet inom 30 dagar kan visa sig vara ganska dyrt. Vissa låntagare tvingas att förlänga lånet återbetalningstiden ytterligare 30 dagar, vilket resulterar i extra avgifter och mer intresse. Ett lån med en ränta på 25 procent fördubblas nu till 50 procent. LegalExplorer rapporterar att även om auto är återtas, kan bolaget stämma låntagaren för de avgifter och räntor fortfarande på grund av det långivande bolaget. CNN varnar för att om du lånar bara några hundra dollar för en auto titel lån och standard, kan du fortfarande ha din bil återtas och inte se någon återgång till den vinst som långivaren gjorde när den sålde bilen.
statistik

Consumer Federation of America beskriver bilbranschen titel lån som "aggressiv". Auto titel lån inriktas på personer med lite pengar medan lånen är dyra och riskfyllda. Vissa stater är oreglerad, i vilket fall, är lån på så mycket som $ 2500 krävs enligt lag skall betalas i sin helhet inom 30 dagar. Många stater har kryphål i systemet, och auto lån titel långivare dra full nytta.
Andra alternativ

Många källor uppmana konsumenter att överväga andra alternativ. LegalExplorer föreslår ser att ditt samhälle för att få hjälp. Utility, hälsa, bil, barn tjänster, kläder, mat och veterinär hjälp kan vara tillgängliga. CNN föreslår att kontrollera med lokala kreditföretag. Vissa banker kan låna ut en liten summa pengar med en 12 procent ränta betalas tillbaka inom 31 dagar med installationen av direkt insättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94558.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.