Hur att finansiera en bil med dåliga krediter i San Diego

Människor med dålig kredit får finna sig med en hård tid på bilfirma. Höga räntor och möjligheten att bli nekad kan vara skrämmande. Men de flesta människor i San Diego behöver ha en bil att gå till jobbet och utföra dag-till-dag aktiviteter. Därför rekommenderas det att du forskning alla tillgängliga alternativ för att få en bil, även om din kredit dikterar att du kommer att ha en svår tid. Det finns alternativ för San Diego invånare att få en bil, även med ett rekord av dåliga krediter. Instruktioner
1

Få en kopia av din kredit rapport. Att känna din kredit värdering kommer att hjälpa dig att avgöra om försäljaren erbjuder en affär på en bil lån eller om du kan få en bättre affär på en privat bank. Gå till årliga Credit Report för att få en gratis kreditupplysning. Sedan beställa en kredit värdering från de tre kreditupplysningsföretag. Det kan kosta lite pengar, men investeringen är värt.
2

Besök någon Connection Credit Car att hitta en köpa här-betalar här återförsäljare. Dessa återförsäljare ordna lån betalning med köparen rätt på återförsäljaravtalet utan att använda en extern finansiär. Gå till webbplatsen och fyll i ditt namn, telefonnummer och e-postadress. Fyll sedan i ditt postnummer och månadsinkomst. Skicka formuläret ska anslutas med köpa här-betalar här bilhandlare i San Diego-området.
3

Visit Bad Credit billån. Det finns flera bilhandlare listade på denna sida som arbetar specifikt med dåliga krediter kunder. Klicka på den blå länken under namnet återförsäljare för att få en kostnadsfri offert.
4

Försök att få finansiering genom en lokal bank. Banker som Chase och Citibank kan erbjuda alternativ bil finansiering för människor med dålig kredit. Det finns flera Citibanks och Chase banker i San Diego-området. Presumtiva köpare kan också kolla med sina personliga bankmän, även om det inte Chase eller Citibank. Besök en lokalavdelning och fråga om egenfinansiering med dåliga krediter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94570.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.