Hur får Auto Finansiering för en bil som inte ägs av en återförsäljare

Auto finansiering domineras av auto återförsäljare - både privata och kommersiella. Dessa företag ofta partner med lokala och nationella finansiering enheter att påskynda service till sina kunder. Det är dock möjligt att få ett billån på en bil du köper från en privat fest. Om du väljer att köpa en icke-återförsäljare bil och använda privat finansiering, är det viktigt att du fyller i alla förfaranden ägarbyte korrekt. Saker du behöver
Titel for Income bil
dokument såsom lönecheckar och W2s
Visa fler instruktioner
Icke-Dealer bilfinansiering
1

Hitta bilen som du hoppas att köpa. Du måste vara engagerad i köpet och säljaren måste åta sig att sälja dig bilen innan du börjar söka finansiering. Se till att inköpspriset är väl inom din prisklass.
2

Kontrollera Kelly Blue Book värdet av bilen du hoppas att köpa. Detta är ett verktyg som du kan använda när du börjar förhandla ett inköpspris från privat säljare. Beroende på tillståndet i bilen och miles, kan du slå ner priset. Se Resurser för KBB webbsidan.
3

Börja forska långivare auto lån. De flesta stora banker erbjuder billån, men du måste ha bra kredit. Det är viktigt att veta statusen på din kredit innan du ansöker om lån. Se Resurser för hur man kan få en gratis kopia av din kredit rapport.
4

slutföra ett inköpspris med privat säljare. Få skriftliga medgivande - du vill inte omförhandla priset efter att du har blivit godkänd för finansiering vid en privat långivare
5

Ansök till minst 2-3 olika långivare.. Ge alla långivare med din inkomst dokument så att de kan alla pre-kvalificerar dig för lånet. Detta gör att du kan granska de alternativ sida vid sida.
6

Bjud lån officer för att visa bilen. De kommer att behöva göra detta för ställande av säkerhet. De kanske vill ta bilder av eventuella skador, registrera körsträcka och ta en bild av bilen titel.
7

Acceptera ett lån erbjudande och få lånet slutgiltigt godkända. Du kan behöva lämna ytterligare dokumentation - som styrker tillgångar eller bevis på bilförsäkring. Om du inte redan har bilförsäkring, behöver du denna täckning före undertecknandet av billån.
8

Bjud säljaren till stängning av lånet. Han eller hon måste vara närvarande för att överföra äganderätten till långivaren, som kommer att vara den nya lienholder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94495.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.