Kentucky No-Fault Insurance Law

Kentucky har en no-fault försäkring staten sedan den 1 juli 1975 då den Motor Vehicle Reparationer lagen trädde i kraft. Lagstiftarna uppgav lagens syfte var att tillhandahålla "snabb utbetalning till offer," "snabb medicinsk behandling och rehabilitering," och "löneförmåner förlust." De noterade också det ansvar som orsakas "förhandlingar och tvister ... förseningar, kostnader, försämring, olägenhet, ojämlikheter och osäkerheter." Räkningar som söker att ändra lagen till förmån för försäkringsbolagen har föreslagit tre gånger sedan starten. Definition av No-fel försäkring

No-fel försäkring ger ersättning för sjukvårdskostnader och förlorad lön direkt samband med olyckan. Mängden betalningen grundar sig på villkoren i politiken. Det spelar ingen roll vem som var fel. No-fel försäkring är också känd som personskada skydd (PIP), grundläggande förmåner skadestånd (BRB) eller Valfri grundläggande ekonomisk förlust (Obel) i andra stater. Förutom de medicinska betalningar, inkluderar ett strikt täckning även utbyte eller reparation av det skadade fordonet. Betalningarna görs av försäkringsbolaget som försäkrat det fordon som du var en passagerare eller föraren. Under full täckning försäkring som erbjuds i de flesta stater, är föraren på fel i olyckan ansvarig för alla relaterade krigsskadestånd. PIP täckning kommer att betala dina medicinska räkningar tills du når täckning gränsen. När den ansvariga förarens försäkringsbolag lägger sig, måste ditt försäkringsbolag återbetalas PIP belopp förbrukat för din räkning.
Täckning belopp

Enligt Kentucky förarhandbok, invånare måste ha ett minimum av $ 25,000 /$ 50.000 i skuld täckning för skador till följd av en olycka och $ 10.000 för skada på egendom. Ett fordon ägare kan köpa en enda gräns politik med en skuld på minst $ 60.000. I lokförarens handbok anger också att "ansvarsförsäkring politik måste tillhandahålla ett minimum av $ 10,000 No-fault personlig-skada täckning." Addera ditt No-fel försäkring Begränsningar

Om en individ upprätthåller mindre skador, är hans rätt att lämna in en stämningsansökan i en no-feltillstånd begränsad. Enligt en artikel publicerad av kontor Crocker Law, om du är försäkrad med standard $ 10,000 No-fel försäkring, kan du lämna passa om dina medicinska kostnader eller förlorad lön överstiga $ 10.000. I artikeln anges att "dessa skador (förlust) är en del av ditt ersättningsanspråk tillsammans med andra skador som inte omfattas av PIP, såsom smärta och lidande, framtida sjukvårdskostnader, och framtida försämring av din förmåga att arbeta."


oförsäkrade förare
p Om ett oförsäkrat förare är inblandad i en trafikolycka, blir han skyldig att betala olycka-relaterade kostnader själv. Om en dom för olycka-relaterade skador tas upp mot honom, kommer hans körkort dras in under 15 år eller till dess att domen har uppfyllts.
Bedrägeri

Under Avdelning 16, kapitel 187,990, väljer att förfalska eller prenumera bevis på bevis på ekonomiskt ansvar utan att egentligen ha försäkring kan leda till böter på upp till $ 1000, fängelse i upp till ett år eller båda. Varje part som misstänker bevis på ekonomiskt ansvar är en förfalskning eller falskt, men medger dess arkivering kan möta samma straff.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94101.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.