Hur man förhandlar ett skadeståndsanspråk

Förhandla din egen skadeståndsanspråk kan vara en komplicerad process om du inte förstår vad skaderegleraren kommer att leta efter. Att veta hur man ska dokumentera och argumentera dina skador kan avsevärt öka din lösning för sveda och värk. Dessa åtta tips kommer att se till att du inte över ser de kritiska aspekterna av ditt påstående. Saker du behöver
Time Review Din medicinska File
alla dina Dokumenterade Vårdkostnader
Visa fler instruktioner
1

Du bör alltid gå och se en läkare. Söker omedelbar läkarvård för eventuella skador kan göra mycket mer än att bara få en diagnos för dolda medicinska problem. En läkares översyn kommer att visa att din skada gör verkligen existerar, och det är inte en enkel "huvudvärk" eller att du gör anspråk på en skada där det inte existerar.
2

Läkaren uppgift är att dokumentera allt du säger om din skada. Läkarens kommer att skriva en rapport om din skada och de kommer att behöva lämna alla uppgifter till ditt försäkringsbolag. Ditt försäkringsbolag kommer att granska samma poster i detalj och kommer att citera dina egna uttalanden vid tidpunkten för avveckling om de gynnar deras förhandlingar.
3 p Om du bestämmer dig för att åka till akuten, vara medveten om att du kanske känner okej eller kanske du tror att du skada är inte lika allvarlig som du tror. Kom ihåg att de flesta whiplashskador känns vid sina sämre några dagar efter påverkan. Det är därför det är viktigt att be om en remiss till en annan läkare om du har att komma tillbaka i.
4

Medan du är på akuten, be om en remiss till en specialist. Ofta, försäkring skadereglerare är försiktiga om människor som går direkt till en specialist, och remiss kan hjälpa dig att ställa den grundläggande ramen för de medicinska åtgärder som behöver vara nödvändig och lämplig. Likaså om du har en behandling schema, hålla det! Detta är viktigt för att se till att din ansökan inte bli minimeras eller dras.
5

När du känner dig 100% återvinnas, måste du samla alla er journaler från varje medicinsk leverantör som behandlat dig för dig skada. Läser dessa poster kommer att vara viktig i uppgörelsen förhandlingarna eftersom justerare brukar ned lönegrad din skada genom att peka på dina journaler och visar att på vissa platser, förklarade ni att ni mår bättre eller att du var tillbaka till pre olycka skick. Om du läser dina journaler, kommer du också kunna peka ut de gånger du känner inte också mycket bra och där din skada var som värst.
6

En stor punkt i förhandlingarna är omgivande omständigheterna kring olyckan. Till exempel: vilken typ av skada (huvudskada), vilken typ av olycka (frontalkrock), och om någon alkohol, var droger eller mediciner en faktor av kollisionen
7

När man talar. till justering, se till att du vet vad skaderegleraren talar om. Ta anteckningar och se till att du dubbelkolla allt justeraren säger. Du måste dubbelkolla uttalanden om dina medicinska journaler, och även uttalanden om lagen och hur ditt påstående bör lösas.
8 p Om du tror att din skada är i alla fall permanent eller att värdet av din smärta och lidande bör vara betydligt högre än vad försäkringsbolaget är villiga att erbjuda dig, måste du rådgöra med en lokal advokat. De kommer att kunna åtminstone hjälpa dig att bedöma om försäkringsbolaget är rättvisa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94029.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.