Hur Prata med försäkring Riktare Beträffande Car Skador

En bilolycka är stressigt på egen hand, men att göra med en skaderegleraren att få en lösning för skadan lägger ett extra lager av stress. Carinsurance.com säger justerare vill spara så mycket pengar som möjligt för försäkringsbolaget. De är erfarna förhandlare, så du måste vara förberedd och veta hur man ska prata med dem på rätt sätt för att få den bästa lösning för din skada. Skälig ersättning bör vara ditt mål när du pratar med justeraren. Saker du behöver
Repair uppskattar
Bil värdeinformation
Visa fler instruktioner
1

Review din bilförsäkring noggrant innan du talat med skaderegleraren. Gary Boggs, en självständig skaderegleraren med mer än 30 års erfarenhet, säger skadereglerare arbeta under politikens villkor och begränsningar. Du kan prata mer kunnigt med justering om du är bekant med politiken själv.
2

Beskriv omständigheterna kring olyckan ärligt till justerare. Boggs säger ärlighet är mycket viktigt eftersom det kommer att effektivisera anpassningsprocessen. Det kommer att hjälpa justeraren avgöra exakt vad som hände och hantera krav snabbt och rättvist.
3

Få minst två reparation uppskattningar för din bil skadas. Boggs rekommenderar att få en av dem från din ursprungliga bilhandlare. Få en tredje uppskattning om det finns en stor skillnad mellan de två första.
4

Slå upp bilens egentligt värde om justeraren förklarar det en total förlust på grund av olyckan skador. Detta kommer att försäkra dig om att du får ett verkligt värde. Boggs säger försäkringsbolagen använder databaser för att beräkna ett totalt fordonets värde. De tar faktorer som körsträcka och utrustning beaktas. Låt justeringsskruven veta om du kommer upp med ett väsentligt annat värde och berätta var och hur du fick det.
5

stå fast om du inte tror justeraren erbjuder dig en hel del. Behåll din position aggressivt och producera dokumentation att backa upp det. Låt justeraren vet du kommer att anställa en advokat som en sista utväg om hon är ovillig att kompromissa. Detta kommer ofta att göra henne mer villiga att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94067.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.