Hur Uppskatta värdenedgång

minskade värde är mängden förlusten när din bil är skadad eller förstörs vid ett haveri . Detta är dollarn belopp som försäkringsbolaget av vid fel fordonsförare är skyldig . I vissa fall kan det vara att kostnaderna för reparationer det skulle ta att få din bil tillbaka i det skick den var i innan den blev påkörd . Vissa webbplatser erbjuder ett minskat värde kalkylator ( se Resurser ) , eller så kan du bestämma värdeminskning på egen hand . Instruktioner
1

Hitta Kelley Blue Book värde för din bil online ( se Resurser ) eller konsultera en kopia av den blå boken på ditt folkbibliotek .
2

Få på minst tre uppskattningar av kostnaden för att reparera ditt fordon . Om fordonet inte kan repareras och anses vara en total förlust , då den blå boken värdet är den värdeminskning .
3

Få uppskattning reparationskostnad från at- felet förarens försäkring företaget. Det belopp som den erbjuder att betala bör vara lika med eller mer än den reparationskostnad eller värdenedgång . Om det inte är , kräva mer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94143.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.