Hur man bestrida en bilförsäkring Total Loss Värdering

Beroende på värdet på din bil, kan försäkringsbolaget förklara den en total förlust efter en olycka. Medan den totala förlusten är inte nödvändigtvis en dålig sak, om försäkringsbolaget ställer för lågt värde på din bil eller lastbil, kan du sluta med mindre pengar än du behöver köpa en ersättare fordon, lämnar dig med hundratals eller tusentals dollar av otäckta kostnader. Du kan bekämpa den låga värderingen och få de pengar du behöver byta din bil. Saker du behöver
Kelley Blue Book annonser
Bil
Fotografier
Visa fler instruktioner
1

samla så mycket information som möjligt för att underbygga en högre värde för din bil. Kelley Blue Book är den gyllene standarden för bil värdering, så börja din forskning med denna publikation. Bil försäkringsbolag använder ofta grossistvärdet från Kelley Blue Book, men den privata försäljningen numret är faktiskt en bättre indikation på vad det tar att ersätta bilen.
2

Hitta kopior av nätet och tidningen annonser för bilar av samma fabrikat, modell, år och skick. Jämföra liknande fordon är en av de bästa sätten att slå tillbaka mot en orealistiskt låg värdering för din bil eller lastbil. Addera 3

Skicka denna dokumentation, tillsammans med aktuella bilder på din bil innan olyckan , till skaderegleraren. Ju mer information du kan ge för att styrka ditt påstående om ett högre värde, desto mer sannolikt är det att råda.
4

Vänta ut företagets bilförsäkring om du kan. Att ha pengar till hands för att köpa ett nytt fordon kan du pruta från en styrkeposition. Många gånger kommer ett försäkringsbolag försöka tvinga en uppgörelse om förare som behöver pengar för att köpa en ny bil. Om du har pengar att köpa en annan bil på egen hand, har du övertaget i förhandlingarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94108.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.