Hur Cash en förminskad-värde Check

Ett minskat värde check härstammar när du säljer din bil efter att fordonet har varit inblandad i en Fender Bender. Du har bilen repareras till sin före olyckan tillstånd och allt verkar bra. Då upptäcker du att ditt försäljningspris är lägre på grund av din olycka. I vissa stater, kan du begära att ditt försäkringsbolag eller försäkring av den part som är inblandad i olyckan ersätta dig för mellanskillnaden av beloppet bilen skulle ha sålts för. Inte kontanter inte minskat värde check förrän alla krav regleras. Saker du behöver
Valid statliga identifiering
Gäller sekundär identifikation
Visa fler instruktioner
Deposit Check
1

Fyll en inbetalningsavi till din bank. Notera checken antal och belopp. Skriv ditt kontonummer tydligt och dubbelkolla att antalet är rätt skrivna.
2

Skriv i baksidan av minskat värde check. Skriv ditt kontonummer under din signatur, och se till att endast skriva där så anges.
3

Ta insättningsblanketten och undertecknat kolla till teller fönstret och gör din insättning. Behåll ditt kvitto.

När du sätter in checken, informerar detta försäkringsbolaget att du accepterar minskat-värdet beloppet i sin helhet.
4

vänta mellan fem och sju arbetsdagar för medel för att rensa. Addera Vid en filial Bank
5

Hitta banken checken dras under. Banken namnet skrivs ut på den vänstra sidan av kontrollen. Ta reda på om det finns en lokal gren av bank nära dig. Kontakta banken för att fråga om de kontanter kontroller för icke-kontoinnehavare.
6

Ta minskat värde check och två bitar av identifiering till banken. Man måste vara en giltig regering identifiering, till exempel en statlig körkort, militära identitetskort eller pass. En sekundär form av identifikation, såsom ett verk identitetskort eller skola identifiering, krävs också.
7

Berätta teller du vill lösa in din check. Ange att du är en icke-kontoinnehavare. Många banker bedömer icke-kontoinnehavare en avgift till kontanter kontroller. Fråga om avgiften beloppet. Ett avtryck av tummen krävs på checken. Din identifiering information registreras på checken som banktjänsteman. Få din pengar
8

. Genom att ta emot de pengar du säger försäkringsbolaget du accepterar erbjudandet och påståendet är stängd. Addera Vid ett Check-Inlösning Facility
9

Ta minskat-värde kontrollera och två bitar av identifiering till en check-inlösning byrå. Man måste vara en giltig regering identifiering, såsom körkort, pass eller militära identitetskort. Du måste också ge en sekundär identifikation, såsom arbete eller skola identifiering.
10

Berätta kassörskan du vill lösa in en check. Du kan behöva för att bli en medlem av check-inlösning möjlighet till kontanter din check. Fylla i en ansökningsblankett, som ger din adress, telefonnummer och arbetsplats (om tillämpligt). Ett medlemskap avgift kan tas ut. Ett medlemskort med ditt foto måste användas varje gång man önskar att kontanter en check.
11

Skriv i baksidan av din check. Expediten registrerar din legitimation informationen på din check. Anläggningen bedömer en serviceavgift till kontanter din check. Denna avgift varierar från $ 2 till $ 10, beroende på mängden av din check.
12

Få din pengar. Acceptera pengarna innebär att du accepterar minskat värde belopp erbjuds till dig av försäkringsbolaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94135.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.