Hur man byter Försäkringsinformation

Utbyte av information om försäkringar är en viktig del av att hantera lämpligt med en bilolycka. Tyvärr, eftersom auto olyckor är stressande och skrämmande, är det ibland svårt att göra det på rätt sätt i ögonblicket. För vissa, det hjälper till att hålla en skriftlig, steg-för-steg guide på samma ställe som din försäkring information som hjälper dig att navigera genom detta försöker en del av det moderna livet. Många försäkringsbolag har nu denna typ av vägledning med sina kort. Om inte, kan du alltid göra en för hand eller på datorn. Saker du behöver
försäkringskort
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
Ge din information
1

Håll din försäkring informationen på ett lätt att komma åt och identifiera platsen i bilen, till exempel en färgad kuvert i handskfacket. Inte hålla det med alla dina andra bilar papper. Du vill inte blanda genom tre års kvitton oljebyte under en redan stressig situation.
2

Visa andra parten kortet från ditt försäkringsbolag. De flesta företag ger kort du kan ge bort för att hålla. Om inte, låt den andra parten skriva ned relevant information.
3

Visa andra parten din fotolegitimation för att bekräfta att du är den du säger att du är, så be att få se deras ID .
4

Instruera den andra parten att ringa ditt försäkringsbolag om de har några frågor. Ge inte ut ditt telefonnummer eller kontaktuppgifter inte uppmanas att göra så av en polisman. Addera få sin information
5

Be att få se den andra partens försäkring information och fotolegitimation.
6

Kontrollera fotolegitimation mot namnet på försäkringen pappersarbete. Om det inte stämmer, be om en förklaring.
7

Kontrollera försäkringen information mot bilens modell, märke, färg och registreringsskylt. Om det inte stämmer, be om en förklaring om du känner dig bekväm att göra så. Om inte, bara notera vad du observera och rapportera det till polisen.
8

Notera försäkringsnummer, försäkringsbolag namn, försäkringsbolag telefonnummer, fordonets registreringsnummer och försäkringstagaren namn. Liksom ditt företag, kan den andra partens försäkringsgivare lämna all relevant information om ett kort för dig att hålla. Om inte, skriv ner det.
9

överens om datum, tid och plats för olyckan. Skriv ner den här informationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94102.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.