Vad är bilförsäkring Inga anspråk bonus och hur fungerar det ?

Bilförsäkringar kunder som aldrig göra en anmälan är exakt den typ av kunder som försäkringsbolagen älskar . Erbjuder en " inga anspråk bonus " är ett sätt de belöna dessa försäkringstagare . " Inga påståenden Bonus "

A " inga anspråk bonus " är just det : en bonus för att inte lämna några krav på en bil försäkring . En sådan bonus kommer att minska bil försäkringspremier upp till 60 procent under loppet av fem år . Addera Hur en " Inga anspråk Bonus " Works

För varje år som går utan en fordran mot den politik, som minskar försäkringsgivaren premien en viss procentsats . Minskningen kommer att variera beroende på försäkringsbolag och politik . Det är en god idé att kontrollera dessa uppgifter i politiken starten .
Förlora en " inga anspråk bonus "

A " inga anspråk bonus " kan vara förlorad om någon ansökan görs . Det är inte ett " inget fel " anspråk bonus , så något krav , antingen av försäkringstagaren eller annan part , kan upphäva bonus .
Skyddad " Inga anspråk Bonus "
< p > en skyddad " inga anspråk bonus " är ett extra skydd du kan köpa från ett försäkringsbolag . Detta gör att du kan hålla din bonus även om en ansökan görs på politiken . Denna täckning kan bara vara bra för en fordran . Kostnaden kommer att variera , beroende på politik och försäkringsbolaget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94123.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.