Hur man skriver en försäkring Brev Settlement Efterfrågan på en Auto

En av de mest irriterande, tidskrävande, och ibland farliga saker som kan hända med oss ​​när vi är upptagna lever våra liv, är att vara i en bilolycka. Du får eller inte får ha skadats, men du har säkert en del skador på ditt fordon. Sedan finns det förlorad tid, förlorade löner, ersätta din bil när den är i auto verkstad med en hyrbil, och kanske medicinska räkningar. På toppen av det, måste du göra allt detta samtidigt som arbetar med auto försäkringsbolag. Förutsatt denna olycka var inte ditt fel och du inte går igenom ditt försäkringsbolag för din ansökan, måste du ta itu med försäkringsbolaget för ägaren av det andra fordonet. Om du inte har en advokat, och man är inte nödvändigt, kanske du i slutändan att skriva ett brev uppgörelse efterfrågan. Efterfrågan brev är ett dokument där du kommer att lägga ut dina utgifter och eventuella smärta och lidande från fysiska skador du kan ha lidit från olyckan. Du kommer då att ge auto försäkringsgivaren den nedersta raden på vad dollarn belopp du vill ha från dem. Detta är början, inte slutet, det brukar alltid finnas förhandlingar. Saker du behöver
Olycka rapport (om det finns) katalog Medicinska räkningar och register
Auto register reparation
Bilder av olycka skador eller fysiska skador
andra poster för vad du påstår

Visa fler instruktioner
1

samla alla relevanta register för att din situation. Om du fortfarande har en olöst skada, kan du begära fortfarande en lösning, men det är bara lite mer komplicerat när båda parter försöker lista ut vad de framtida medicinska räkningar, och eller smärta och lidande, kommer att bli. Det hjälper om du har en läkare som kan dokumentera vad de framtida krav kommer att bli. Du kommer i allmänhet har en automatisk justering försäkring egendom för skador på ditt fordon och alla kostnader, och även ett ersättningsanspråk representativt, eller hävdar examinator, för att lösa alla kroppsskada frågor. Merparten av tiden förlikningen Efterfrågan Brev kommer att vara för de fysiska skador som uppkommit i bilolycka. Så, få namn och nummer för specifika skaderegleringsrepresentant som hanterar din ansökan. Om du inte vet det, be dem om adressen för att skicka din begäran brev.
2

Gör en lista över alla kostnader för att behandla dina skador från bilolycka. Igen, kan detta omfatta, i de flesta stater, förlorade löner för när du var tvungen att lämna arbetet för läkarbesök, rimliga transportkostnader för att komma till ditt besök, de medicinska räkningar själva, och några receptbelagda kostnader.

3

Utkast ett brev som du skulle någon annan affärsbrev. Det är mycket viktigt att du håller dig till de relevanta fakta när du skriver en Bilförsäkringar brev uppgörelse efterfrågan. Du vill inte din efterfrågan underkännas på grund av personliga eller inflammatoriska anmärkningar. Ställ ut basfakta om olyckan och din källa till stöd för att den andra föraren var fel. Vanligtvis en polis olycka rapport, särskilt om du skadades. Sedan kort påpeka skador på ditt fordon och sedan de skador du lidit. Du kommer att uppgå dina medicinska räkningar och utgifter på brevet. Om fordran är examinator inte redan har kopior av dina foton och räkningar, måste du bifoga dem till din efterfrågan brev. Du kommer inte få några pengar utan dokumenterade bevis. Inkludera kopior av alla andra utlägg i samband med skadan också.
4

Nu, den nedersta raden. Detta är vad Bilförsäkringar uppgörelse efterfrågan brevet handlar om. Vad vill du från försäkringsbolaget? Om försäkringsbolaget inte har att betala dina medicinska räkningar och relaterade kostnader, då du vill att dessa återbetalas. Om du har sjukförsäkring som täcker dina kostnader, då du inte kan få dessa pengar återbetalas, men varje utlägg är ersättningsgilla. Å andra sidan, även om du har sjukförsäkring, kommer mängden av dina medicinska räkningar användas för att beräkna din smärta och lidande. Det är det belopp som överstiger dina utgifter som en auto försäkringsbolag kommer att betala dig för din nontangible skada. Det är kärnan i din lösning efterfrågan brev. Varje auto försäkringsbolag använder en metod, kalla det en multipel, att räkna ut smärta och lidande. Det är där du kommer att göra ett knivhugg i mörker. Precis som ett exempel, kan ett företag verkar vilja bosätta smärta och lidande på 1 1/2 gånger din medicinska räkningar, ytterligare 2 gånger, och ännu ett i 3 gånger. Det är där förhandlingarna kommer in Gör en uppgörelse kräver att du tycker är rimligt, och gå därifrån. Skicka brevet certifierade post med mottagningsbevis, och uppföljning i en vecka eller så med påståendet representant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94043.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.