Kan jag avboka ett krav bilolycka?

Olyckor händer för alla, eftersom de miljontals dollar i fordringar betalas ut av företag Bilförsäkringar varje år visar. Men, som Auto Insurance Claims Råd påpekar, försäkringsbolag tjäna pengar genom att sälja försäkringar, inte genom att betala fordringar. Det innebär att din försäkring agent kommer att vilja hjälpa dig avbryta en fordran bilolycka. Skäl för att säga

Olyckor upprörande, och du kanske ompröva din ansökan efter att lugna ner. Kanske självrisken är så hög att lämna in en fordran inte är värt det. Till exempel kan om du bär en självrisk på $ 1000 och bilen ådrar sig skador på $ 1,200, lämna in en fordran inte värt att riskera en höjning av försäkringsavgifterna. Försäkringsbolagen kan även avbryta politik på grund av överdrivna påståenden. Som Insurance.com påstår, "Det kommer definitivt att skada dina försäkringspremier om du har oturen att ha att lämna alltför många påståenden." Kom ihåg att försäkringsbolagen beakta risken för varje försäkringstagare vid inställning rates.You kan också välja att inte att lämna in en ansökan om du hänvisas för att inte använda bilbälte i olyckan som orsakade skadorna på din bil. Sådana biljetter kan höja dina priser, enligt Auto försäkringsskada Råd. Addera din försäkringsagent

Det första du ska göra när du vill avbryta en fordran är att kontakta din agent eller skaderegleraren. När det gäller att avbryta en fordran, är din och din agent bästa linje. Försäkringsmäklare tjäna bonusar genom att sälja försäkringar till människor som inte kommer att göra anspråk på ersättning. Som Bilförsäkringar Fordringar Råd förklarar, är antalet som sålts jämfört med anmälda fordringar kallas en förlust ratio. "Beroende på agentens förlust ratio, kommer bonusen eller betalning från försäkringsbolaget öka eller minska. Skadekvoten också påverkas av hur stor en förlust du har. "Ju större fordran som lämnats in, står det mer pengar din agent att förlora.
Vad man ska säga

När du når din agent eller justering, måste du ge ansökningsdatum, kravnummer och polisanmälan numret, om händelsen rapporterades till polisen. Säg den person som du vill avbryta din ansökan, och om bad, säga varför. Be om hjälp att avbryta påståendet. Försök att hålla samtalet kort och rakt på sak, om du inte blir ombedd, inte berätta. Helt enkelt fråga om personen kan avbryta ansökan om you.The justering eller ombud kan begära att du lämnar in ansökan skriftligen. Filen kan stängas utan vidare åtgärd. Hursomhelst, samarbeta fullt ut med din agent. Återigen, är agenten försöker spara både pengar.
Överväganden

Som Allstate försäkringsskada prov som nämns i avsnittet Resurser visar, ett påstående inte bearbetas omedelbart. När du kontaktar försäkringsbolaget att lämna in en fordran, skall information samlas. Det tar tid innan ditt påstående kan gå framåt, så det kan inte vara för sent att kontakta din representant och be att fordran avbryts. I en online påståenden system som Allstate, kan du begära även annullering där. Kom bara ihåg att när du avslutar ditt påstående, kommer det att vara för sent att ändra dig. Så överväga dina val och gör ditt beslut noga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94074.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.