Hur får man en försäkring avdragsgilla återbetalning från en At-Fault Driver

Regler för försäkringar har oftast en självrisk inbyggd i att du kan vara ansvarig för det fall du lämna in en fordran. Policy språk kan ibland avstå från denna avdragsgilla om det vid fel drivrutin bestäms vara oförsäkrade. Om din självrisk inte frångås, kommer du att vara ansvarig för denna del av fordran. Detta belopp kan vara $ 250 till $ 1000 eller mer. Det är i ditt bästa intresse att fortsätta vid fel drivrutin för återvinning av denna självrisk antingen genom hjälp av din försäkringsgivare eller din lokala länet åklagarmyndigheten. Instruktioner
1

Samla all information du har om vid fel drivrutin, auto skador, foton scen och dina kvitton för utlägg. Polisen rapporterar är mycket användbart för att avgöra vem citerades och är ansvarig för en olycka.
2

File din olycka påstående med din operatör. De flesta strategierna kommer att hålla inne en förutbestämd mängd av betalning från din lösning: din självrisk. Transportören kommer att försöka säkra indrivningen av fordran betalningen och din självrisk från at-felet bärare. Om återhämtningen nekas på grund av at-felet förarens Avbokningsregler före olyckan, kommer ditt påstående representant fullfölja då oförsäkrade föraren för de totala kostnaderna.
3

fil en restitution begäran via domstolarna. Om en förare är oförsäkrade och /eller har begått något brott som orsakade din förlust, såsom stöld eller förstörelse av egendom, kan länet åklagaren besluta att ersättning skall göras till transportören för fullständig återhämtning eller till dig för out-of-utlägg , vilket skulle inkludera din självrisk eller belopp som betalats för en hyra bil som var högre än vad er politik omfattas.
4

fil en fordran mot den vid fel drivrutin i småmål domstol. Detta är ett alternativ för dig om du bor i en no-fault stat, där varje individ är ansvarig för hans eller hennes egna skador auto oavsett skuld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94066.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.