Hur bevisa en ständig skadeståndsanspråk

Du behöver inte bevisa dödsfall eller allvarlig lemlästning från en trafikolycka i syfte att samla skadestånd för en permanent skada. Många statliga domstolar kompenserar nu personer för andra typer av permanenta skador från auto kollisioner. Bekanta dig med din statens normer för givande skadestånd permanenta skador stämningar. Tipsen nedan ger specifika riktlinjer. Kontrollera med din advokat innan avancera en permanent skadeståndsanspråk. Instruktioner
1

Plan på att bevisa att någon annans vårdslös handling orsakat din skada. Till exempel, slog en annan förare bilen bakifrån, vilket gör att du upprätthålla nacke och övre rygg smärta som kräver många månader av kiropraktik och ortopedisk behandling.
2

Visa att du sökt omedelbar medicinsk vård efter skadan incidenten . Kom ihåg att berätta för din vårdgivare att du tror att din nuvarande klagomålen beror på händelsen. Addera 3

Uppdatera en permanent oförmåga att använda ett kroppsorgan eller funktion, om än bara i ett begränsat sätt . Till exempel kanske du inte längre kan använda dina händer för att skriva på ditt vanliga jobb.
4

Räkna med att bevisa objektiva medicinska bevis för den permanenta oförmåga att använda organ eller funktion. Du måste söka sakkunnig medicinsk vård och dokument alla samråd med expert.
5

Få en specialist för att undersöka dig och förbereda ett brev om att hans undersökning stödjer dina klagomål som du inte längre kan använda kroppen orgel eller funktion. Se till specialist beskriver sin granskning i detalj.
6

Bevisa att din permanenta skador allvarligt begränsar din normala dagliga aktiviteter. Till exempel kan du inte längre ta hand om dina barnbarn medan din dotter fungerar. Detta får dig att förlora inkomster från din dotter och gör din dotter att ådra bekostnad av att anställa utanför dagvård.
7

Lägg till ditt påstående ett expertutlåtande om att din skada förblir permanent även med mer behandling. Till exempel kan din specialist säger att han förväntar sig att du får mer behandling men inte ens det kan lindra ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94022.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.