Hur man sparar pengar på Teen Bilförsäkringar

Oavsett hur mycket föräldrar försöker undvika det, det kommer en tid i sina barns liv när de passerar Department of Motor Vehicle s körprov och få en körkort. Strax efter att ha inhämtat tillstånd, föräldrar vet att nästa steg är att få tonåring en bil eller låta henne köra familjens bil och få auto försäkring för att täcka den nya tonåring föraren. Det finns saker som föräldrar och tonåringar kan göra för att spara pengar på teen Bilförsäkringar. Instruktioner
1

Se teen upprätthåller goda kvaliteter. Försäkringsbolag erbjuder rabatter till tonåringar som underhåller en B genomsnittlig eller bättre i skolan. Denna Bilförsäkringar spara piggna inte bara belönar tonåring för hans hårda arbete i skolan, fungerar den även som en motivation för honom att hålla upp det goda arbetet.
2

Ta en säker förare kurs. I vissa stater, dess känt som ett Poäng och försäkringssparande Program (PISP), medan andra stater kallar det för en Drivers Safety Course. Med ett statligt godkända och försäkringsbolag godkänd säkerhet kurs hjälper till att spara pengar på teen priser Bilförsäkringar.
3

När tonåring får ett körkort, bör hon göra allt i sin makt för att hålla en ren drivande post. Försäkringsbolagen rynka pannan på och straffa nya tonåring förare att rack upp kör kränkningar. Föräldrar måste betona vikten av att upprätthålla en kränkning-fri körning rekord.
4

Köp en säker bil. En säker bil går utöver de som är utrustade med låsningsfria bromsar och fordon antispinn. Det innebär också en som inte är i riskzonen för fordon sväng över, stöld eller skadegörelse. En snabb titt på MSN: s mest stulna bil Listan kan hjälpa föräldern och tonåring undvika att köpa en välriktad bil. Efter allt, försäkringsbolag anser att försäkra en tonåring en högre risk än att försäkra en erfaren förare. Det är bäst att inte lägga till riskfaktorn genom att köpa en bil som statistiken visar är hög risk för stöld eller andra försäkringsbara förlust.
5

Ha ett samtal med försäkringsagent. Ansöker om Bilförsäkringar på nätet är bra, men ett ansikte mot ansikte eller telefonsamtal med en försäkringsagent kan bättre bidra till att spara pengar på teen försäkring skattesatser än opersonliga ansökan online. Försäkringsmäklare är medvetna om sällan erbjuds rabatter försäkringsbolag. Genom att öppna en dialog med en försäkringsagent, kan man fråga mer om underwriting processen och kanske avslöja information som kommer att uppmuntra försäkringsagent att erbjuda ytterligare pengar att spara rabatter Bilförsäkringar.
6

Shoppa runt. Alltid få två eller flera insurance innan du väljer en politik Bilförsäkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94024.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.