New Jersey bilförsäkring Lag

Bilförsäkring är viktigt att skydda en bil och de som rider i bilen i händelse av en olycka. New Jersey lag kräver statens förare att ha specifika typer och mängder av Bilförsäkringar. Statligt förordning

Statlig lag fordrar en bilägare att ha ansvar, personskador och oförsäkrade bilist täckning. En sjukförsäkringskortet skall förvaras i fordonet vid alla tidpunkter.
Typer

Ansvarsförsäkring täcker skador som orsakats av en olycka som är ditt fel, och personskador försäkring täcker kostnader för läkarvård oavsett vem som bär skulden. Oförsäkrade bilist försäkring ger täckning om den andra föraren har otillräcklig försäkring eller ingen försäkring alls.
Minsta

New Jersey lag kräver en drivrutin för att få ett minimum av $ 15.000 i täckning för personskada eller dödsfall, $ 30.000 i täckning för skador av mer än en person, och $ 5.000 i täckning för skada på egendom.
Krävs ej

Du behöver inte ha auto försäkring för fordon som är icke-operativa eller terrängfordon.
Påföljder

köra utan bilförsäkring kan leda till påföljder och böter såsom indragning av körkort i upp till ett år och /eller böter på upp till $ 1000. Dessutom kan du bli skyldig att utföra samhällstjänst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94080.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.