Hur man beräknar den minskade värde en husbil

Om din husbil har varit inblandad i en olycka, kanske du vill göra ett minskat värde anspråk för den inneboende värdeminskning, även kallad värdeminskning eller värdeminskning värde , enligt Bil Insurance.com. Den inneboende minskade värde är skillnaden mellan vad din husbil eller RV var värt strax före olyckan och dess aktuella värde efter olyckan. Beroende på din statens lagar och försäkringar, kan du ha rätt att återkräva detta belopp även om din RV reparerades, sedan olyckan rekord skulle göra dig mindre möjlighet att sälja den till fullt marknadspris. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Hitta det aktuella marknadsvärdet på din husbil för sitt år, modell, funktioner och skick det var i just före olyckan. NADA guider upprätthåller listor över det aktuella marknadsvärdet för husvagnar på sin hemsida.
2

Ta din husbil till en lokal RV återförsäljare och begära en bedömning. RV återförsäljare kan ge dig en uppskattning om vad din husbil är för närvarande värd, efter olyckan. Be om dokumentationen för det aktuella värdet, eftersom du behöver detta för att göra en värdenedgång påstående.
3

Subtrahera värdet att RV återförsäljare gav dig från det aktuella marknadsvärdet för en jämförbar husbil som inte var inblandad i en olycka. Denna siffra är den minskade värdet på din husbil. Till exempel, om din RV var värt $ 10.000 före olyckan och dealern säger du att det är värt $ 5000 efter olyckan, är din värdenedgång $ 5.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94149.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.