Hur man lämna in en fordran Bilförsäkring

Bilförsäkring är en nödvändig del av livet i USA. Du kan inte enligt lag köra någon bil utan att köpa en försäkring. Försäkringsbolagen erbjuder olika typer av täckning, om du kör din egen bil, tjänstebil eller en hyrd bil. I fråga om en bilolycka, är ett påstående vanligen in till försäkringsbolaget för medicinsk ersättning, skador på fordonet (s) och så vidare beroende på täckning klausuler. Är du medveten om förfarandet för att lämna in en fordran bilförsäkring? Här är några riktlinjer. Instruktioner
1

Kom ihåg att Bilförsäkringar lagar har gjort det obligatoriskt för alla förare att informera sitt försäkringsbolag omedelbart efter inblandad i en bilolycka. Om du kör den bil som var inblandad i en olycka, se till att du kontaktar försäkringsbolaget omedelbart.
2

Fråga din försäkringsagent eller försäkringsbolaget vilka dokument som behövs för att lämna in en fordran. Du måste berätta för dem om tid och plats för olyckan, namn och adress på de drivrutiner eller vittnen och de kan begära en bild av det skadade fordonet. Du kan också lämna en kopia av polisanmälan om du har det. Addera 3

reda på från din agent om tidsramen för att lämna in alla dessa handlingar och hur snart fordran avgörs . Vanligtvis görs detta inom en vecka eller så.
4

Samarbeta med ditt försäkringsbolag när det gäller skador och ersättning bedömning.
5

Bekräfta från din försäkring vilken typ av täckning du har. Om du har kollision eller stora täckning, kommer försäkringsbolaget betala fordran oavsett vem som var fel. Ansvar täckning kommer bara att täcka anspråk mot dig från andra i fall du är på fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94014.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.