Finns skador på insidan av min bil täcks av försäkringar?

Medan de flesta människor förknippar körskador med utsidan av bilen, många förare undrar om deras försäkringsbolag kommer att betala för skador på insidan av fordonet. Olika omfattningar ger fördelar när insidan av bilen är skadad. Omfattande och kollision täckning

Omfattande täckning är utformad för att betala för skador på insidan av bilen som resulterar från faror andra än kollision. Detta inkluderar stöld, vandalism, och saker som kan falla på bilen när den inte är i drift. Kollision täckning, som termen antyder, betalar endast för skador som åsamkats vid en kollision.
Särskilda anteckningar

Många försäkringsbolag erbjuder speciella täckning för högt värde stereoutrustning , speciella fixturer och anpassade dekorationer som kan finnas inuti bilen. Dessa noteringar täcker oftast försäkrade upp till en viss dollar gräns.
Oförsäkrade och under-försäkrade bilist Egendomsskador


Om insidan av ditt fordon är skadad på grund av en täckt olycka med en förare som inte är försäkrad, eller med någon som är under-försäkrade, då din oförsäkrade och under-försäkrade bilist egendomsskador täckning ger betalningen.
Täckt Incidenter

p Om insidan av bilen har skadats på grund av en täckt fara, är försäkringsbolaget kommer att betala. Tänk på, kommer det slutgiltiga beslutet grundas på resultatet av försäkringsbolagets utredning av ditt påstående. Flesta försäkringsbolag kommer inte att betala för skador
Överväganden

orsakas på insidan av bilen av naturkatastrofer, avsiktlig skada orsakad av den försäkrade, eller skador under begå ett brott av den försäkrade. Likaså betalar försäkringsbolagen inte för mekaniska fel eller skador som orsakats före starten av er politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94081.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.