Vad gör full täckning Cover på Bilförsäkringar?

Full täckning försäkring är vanligtvis känd som transporterar kollision och omfattande försäkring. Antingen täckning kan köpas av sig själva, men båda eller full täckning måste upprätthållas när det finns en lienholder inblandade, det är när du gör betalningar på ett billån. Addera Fördelar

Du är inte skyldig att utföra kollision täckning enligt lag, men om du har ett fordon som är värdefulla eller dyrt att byta ut eller reparera, köpa full täckning får spara mycket pengar i händelse av skada på eller förlust av din bil.
kollision täckning

Kollision täckning aktiveras när du krockar med någonting. Detta skulle kunna vara en annan bil, en hjort på vägen, en telefonstolpe eller annan egenskap. Betalning för skadestånd kommer att göras för att reparera eller byta ut din bil och den bil eller egendom i den andra parten eller berörda parter. Addera stora täckning

Omfattande täckning omfattar skador ditt fordon på grund av översvämning, storm, hagel, brand, skadegörelse eller stöld.
Undantag

Vissa förare kan uteslutas eller inte täcks i händelse av en olycka. Till exempel, om en familjemedlem med en historia av DUI övertygelse och en upphängd körkort vrak din bil, kan din operatör förnekar ditt påstående.
Nackdelar

Full täckning försäkring för din bil är mycket dyrare än ansvarsförsäkring, som täcker endast den andra partens egendom och sjukvårdskostnader. Normalt finns det en självrisk på minst $ 250 och upp till $ 1000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94056.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.