Skolor för Auto & Life Insurance i Kalifornien

försäkringar, till exempel sådana som innehåller bil täckning och livförsäkring, köps för att skydda från ekonomisk förlust i händelse av en olycka eller dödsfall. För att bli en skaderegleraren som behandlar försäkringsfordringar i delstaten Kalifornien, måste du gå igenom en viss utbildning för att få ditt certifikat, vilket gör dig berättigad till sysselsättning. Glendale Community College | Boka

Glendale Community College ligger i Glendale, i södra Kalifornien. Glendale Community College erbjuder två olika program försäkring grad, både som gör eleverna är berättigade till anställning inom försäkringsbranschen efter slutförandet av alla kurser och bortgången av tentor. Det första alternativet är ett certifikat för att arbeta som en försäkring specialist i ett entry-level position som en justering, agent, mäklare, säljare eller estimator. Det andra alternativet är att ett certifikat att fungera som en försäkring professionell. Detta certifikat är utformat för de studenter med ett intresseföretag grad och minst två års yrkeserfarenhet inom försäkringsbranschen.

Glendale Community College |

1500 North Verdugo Road

Glendale , CA 91208

818-240-1000

glendale.edu Addera Solano Community College | Boka

Solano Community College, belägen cirka en timme utanför San Francisco, erbjuder två certifikat för arbete inom försäkringsbranschen. De kurser för försäkringen specialist certifikatet är en sex-rätters program avsett att täcka industrins grunderna, typ försäkringar och yrkesetik. Färdigställandet av en praktikplats krävs. Den Certificate of Achievement i Business för skadeförsäkringsbolaget ger eleverna genom 12 kurser de färdigheter som behövs för att arbeta i en försäkringskassa. Efter att ha fått sitt certifikat, eleverna har rätt att arbeta även inom redovisning, databashantering, projektledning och försäljning.

Solano Community College |

4000 Suisun Valley Road

Fairfield, CA 94534

707-864-7000

solano.edu
Virtual Classroom

För dem som bor i Kalifornien men skulle föredra att delta i lektioner för att bli en skaderegleraren på nätet istället för i klassrummet, det finns virtuella klasser tillgängliga på försäkrings-Schools.com. En Kalifornien Oberoende Riktarens Komplett självstudiekurs Paketet finns tillgängligt på nätet för $ 99,95 som inkluderar California Independent Riktaren lärobok och delstatlig lagstiftning manual, en online-praxis examen och den statliga examen innehållsöversikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94114.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.