Hur ta reda på om någon har auto försäkringsskydd

Det finns ett par anledningar till varför du kan behöva för att ta reda på om någon har täckning Bilförsäkringar. Kanske du var offer för en träff och köra. Eller, kanske du behöver för att kontrollera auto försäkring för sysselsättningen skäl. Det enklaste sättet att hitta denna information är att ställa den enskilde. Om detta inte är ett alternativ, kommer lokalisera denna information kräver en del forskning. Saker du behöver
persons namn, adress och /eller registreringsnummer
form av betalning
Visa fler instruktioner
1

Läs Förarens lagen Privacy Protection ( DPPA). Drivrutiner är skyddade enligt DPPA. Denna lag ger konkreta exempel på juridiska skäl att forska och få någons personliga information motorfordon. Om du inte har en rättslig grund för att få denna information, du bryter mot lagen.
2

Kontakta din lokala polismyndighet. Om ditt resonemang är olycksfall eller brottslig-relaterade, kan du göra en polisanmälan och de kommer att dra individens drivande post och ta reda på om personen har auto täckning. Samla så mycket information som du kan om den enskilde innan du kontaktar polisen. Användbar information omfattar: namn, adress och /eller registreringsnumret
3

Kontakta institutionen för motorfordon (DMV).. Om dina skäl är inte kriminella eller om olyckor, begära denna information från din lokala DMV. Samla så mycket information som möjligt på individen och fyller i ett ansökningsformulär. DMV kan förse dig med körning poster som innehåller information om en enskild registrering, fordonstyp, punkter, och försäkringsskydd och luckor.
4

Betala avgiften. Den DMV debiterar en blygsam avgift för denna information. Kontrollera med din lokala DMV för aktuell prislista.
5

Ta reda på om någon har täckning Bilförsäkringar. Information om en persons Bilförsäkringar kommer att släppas till dig om DMV eller polisen känner din begäran är i överensstämmelse med lagen. Om din ansökan avslås, anlita en privatdetektiv för att hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94071.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.