Hur man skapar fotobevis av en bilolycka

Om du är inblandad i en bilolyckor, kommer bilder att hjälpa dig när du lämnar några försäkringskrav. Följ dessa steg för att täcka allt. Instruktioner
1

Har en kamera med dig i bilen hela tiden. Det kanske inte är praktiskt att alltid ha din kamera med dig i bilen och kameran på din mobiltelefon kan ta dåliga bilder som inte kan utvinnas ur kameran. Istället hålla en billig engångskamera i handskfacket, så din alltid beredd.
2

Ta bilder av skador på din bil, alla andra bilar och annan egendom skadas av dig eller en annan förare. Dessutom, ta bilder av alla skadorna i olyckan. Du behöver ett komplett register över din roll i olyckan och den roll som andra inblandade förarna. Ta bilder av bilarna som helhet och närbilder av skadan.
3

Skjut en bild av varje registreringsskylten på alla bilar är inblandade i olyckan. Detta kommer att täcka dig i fall du får fel information eller om annan part lämnar scenen.
4

Få en översiktsbild av hela olyckan med alla bilar och vägen. Dessutom, ta bilder av några vägskyltar som kan ha varit en faktor i olyckan.
5

Record några detaljer som kan ha bidragit till olyckan, såsom frost, is eller utfällning. Se till att du får ett skott som tydligt visar väderförhållandena vid tidpunkten för olyckan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94015.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.