Vad är försäkringsbolag skyldiga att ge om en bil är totalt?

Om en bil är totalt, är försäkringsbolaget som krävs för att ge den registrerade ägaren faktiska kontanta värdet eller marknadsvärdet, av fordonet. Om det finns ett utestående lån på bilen, är det belopp som ges till finansbolaget. Fördelar

I händelse av en total förlust, är försäkringsbolaget skyldigt att göra dig "hel" igen, vilket innebär att företaget betalar marknadsvärdet av fordonet i sin pre-olycka tillstånd. Addera Betydelse

försäkringsbolaget kommer att basera värderingen på nuvarande marknadsförhållanden och priser transaktionskostnader i ditt område, så du inte kan få så mycket som du hoppas på.
Addera Överväganden
p Om du tror att det belopp som har betalats fordran är för låg, kan du kontakta försäkringsbolaget påståenden division och informera departementet dina bekymmer. Du behöver bevis på varför du tror att värderingen är låg.
Varning
p Om det finns ett utestående saldo på din bil lån, är den egentligt värde betalas till finansbolaget. Om ditt lån payoff beloppet överstiger den faktiska kontanta värdet, kommer du vara tvungen att betala mellanskillnaden på egen hand, om du inte har en garanterad Asset Protection (GAP) försäkring som täcker skillnaden.
Expert Insight
p Om du vill få den uppgick fordon tillbaka, progressiva konstaterar att detta är möjligt. Du kommer att krävas för att betala det uppskattade restvärdet av fordonet att försäkringsgivaren skulle ha förväntat sig att få för fordonet på en auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94087.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.