Definitionen av Bogsering Försäkring

Om du någonsin varit pank, fast med en motor problem på din bil ut i mitten av ingenstans, förstår du nytta av bogsering försäkring. Även om kostnaderna för att reparera en bil är dyrt, kan kostnaden för bogsering ibland ännu mer. Det är där bogsering försäkring är en enorm fördel för strandsatta bilister. Det erbjuder bilisten tröst att veta denna kostnad är en de kommer inte att behöva betala. Du kan köpa två typer av bogsering försäkringar. Båda av dem är en fördel i olika typer av förpackningar. Det finns också gratis bogsering försäkring. Typer
p Det finns normalt tre sätt att få bogsering försäkring, två av dem är relativt billiga. Den första är att lägga den i din försäkring. Detta lägger normalt mellan $ 3 och 20 dollar till kostnaden för er politik. Den andra är en del av paketet av en motor klubb och är relativt billigt. Det sista sättet att säkra bogsering är att köpa en ny bil. Normalt innefattar nybilsgaranti erbjuds av tillverkarna denna förmån plus förändringar däck, starter hoppa och akut leverans av bensin.
Bilförsäkringar

Auto försäkringsbolag erbjuder en ryttare som täcker bogsering. Dessa är relativt billiga, som nämnts tidigare, men om du använder dem, de kommer till ett pris. Varje gång du använder bogsering det räknas som en fordran. Till skillnad från olyckor och biljetter, föranleder bogsering påståenden inte din kurs, men de har en effekt på din politik. Om du har för många, kan försäkringsbolaget säga dig på grund av antalet skador. När du har avbrutits, är det svårt att skaffa försäkring till en rimlig takt i flera år.
Motor Clubs

klubbar som AAA och Amoco Motor Club erbjuder bogsering tjänster i tillägg till andra vägkanten förmåner. Om du får slut på bensin, får punktering eller riktningar behöver, den minsta betalning du betalar på årsbasis kan du få förmånen fri. Motor klubbar erbjuder också rabatter på många punkter med anknytning till resor, t.ex. hotellrum. Trip kartor är också en annan fördel.
Garantier

Tillverkare av nya bilar förväntar bilen för att köra bra för dig och vill att du ska veta detta faktum. De erbjuder många vägassistans poster i sina garantier för att bevisa det. Bogsering är ofta en del av denna garanti. När du kör ut ur bensin förmodligen är inte fel på bilen, antar att de verk gas mätare och det är en osannolik händelse. Tillverkaren bygger denna typ av förmåner i priset på bilen.
Storlek

Inte alla bogsering fördelar är likadana. Några betala så lite som $ 50. Det finns alltid tak av något slag med bogsering försäkring. Om du har en uppdelning i Arizona och du bor i Maine, kommer ingen bogsering försäkring program betala för bekostnad av bogsering din bil tillbaka till ditt hemland. Merparten av tiden, kommer de att betala antingen ett fast belopp eller upp till ett visst antal miles.
Överväganden
p Om din bil är så gammal att du don 't bära heltäckande och kollision täckning, kanske din auto försäkringsbolag kan du inte köpa bogsering ryttaren. De förstår att de som har de äldsta fordonen som inte är värda omfattande och kollision täckning ofta har de flesta påståenden. I detta fall är det bäst att köpa ett medlemskap till en motor klubb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94048.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.