Hur lösa ditt egna kroppsliga krav arbetsskadeförsäkring

En kroppsskada påstående kommer om när, genom försumlighet eller vållande annat, är du skadad. Merparten av tiden kommer du att göra med försäkringsbolaget om den person som slår dig (om de har försäkring), men ibland kommer du att ha att göra med ditt eget försäkringsbolag om personen inte bära ansvar täckning. Du kommer att göra ett oförsäkrat kroppsskada påstående. Processen är densamma, förutom att du kommer att lösa mot din egen försäkring company.There finns många sätt att hantera och lösa en kroppslig skadeståndsanspråken. Men det finns vissa saker du kan göra för att få ut det mesta av processen och för vad du förtjänar. Saker du behöver
Alla dina journaler
Alla dina sjukvårdskostnader Review, en kalender för de dagar som du deltog i en läkare
din förlorade löner Review, en uppskattning av din framtida förluster

Visa fler instruktioner
1

Gå till läkaren och fullständigt beskriva dina symptom. Din kroppsskada anspråk startar när du går in till läkaren. Om du är i en bilolycka och du tror att du är skadad, är det klokt att gå in och får checkat ut på akuten. Om du bär personskada skydd i er politik, kommer de medicinska räkningar skall betalas av ditt eget försäkringsbolag först. Att gå in till akuten hjälper dig att visa att dina skador förtjänar omedelbar läkarvård. Gå till akuten så snart du kan, även om det är två eller tre dagar efter olyckan (ibland det är då smärtan kommer att vara värst).
2

uppge alla dina symptom till akuten läkare. Försök inte att vara stoisk eller heroisk, inte, med andra ord, minimera oavsett vilken smärta du känner. Läkaren kommer att ta närbilder anteckningar om dina symtom. Om du glömmer eller av någon anledning inte lämna ut denna information, kommer de aldrig noteras i den första rapporten. Du kommer att få reda på att försäkringsbolagen skadereglerare kommer att granska dessa poster är mycket noga och kommer att försöka att minska värdet på din skada med att berätta att "du inte anmäler den typen av smärta eller skada den dag du gick till akuten."

3

Var försiktig med vad du säger. Läkare vill ställa öppna frågor som "hur gör du" och "hur var din helg". Många patienter börjar bara prata om hur de gick golf, segling, och de mejade gräsmattan. Alla dessa aktiviteter kommer att redovisas på journaler. Skaderegleraren kommer att granska dem och kommer att påpeka att i den och den dagen, du sade att du gick båtlivet. Detta innebär att du inte skadades eller din smärta var inte så illa att stoppa dig från att gå ut.
4

Fråga undersökande läkare för ett arbete övergång även om du tror att du inte behöver något. De flesta whiplashskador visas inte förrän nästa dag eller två. Kommer tillbaka för att se en läkare att ge dig en arbetsplats frisättning kan vara jobbigt. Men om du frågar efter det, kommer de flesta läkare är villiga att ge det till dig på plats. Om du inte behöver det, så det är bra. Men om du gör, kommer du vara glad att du har en. Det hjälper dig också visar att läkarna ansåg att din skada kan hålla dig borta från din arbetsplats. Detta är starka bevis för att din skada var betydande och bör öka värdet av en smärta och lidande utmärkelsen.
5

Fråga doktorn om en remiss. Akutläkare kommer bara att se dig på grund av en nödsituation (bilolycka). De kommer inte att fortsätta behandla dig. Försäkring justerare är försiktiga med människor som bara går direkt till en kiropraktor eller en sjukgymnast. Så be om en remiss eller gå till din primära läkare och be om en remiss dit.
6

Gå till den läkaren. Det är viktigt att du följer upp med läkaren strax efter det första besöket. Varje försening kan göra saker värre för din rygg och nacke. Var noga med att uttrycka alla dina symptom, även depression (om det finns). Skadereglerare kommer att granska dessa journaler och hittar exakt vad du berätta för läkaren. Om du håller din smärta tyst, då justeraren kommer anta att du inte har någon.
7

Stick till ditt behandlingsschema. Om du börjar hoppa över datum och inte gör allt i din makt för att bli bättre, kommer skadereglerare minska värdet av ditt påstående. Skadereglerare kommer att motivera luckor i behandling som en skada som inte var mycket betydande. Om du var i smärta, då du skulle ha gått till doktorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94032.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.