Göra hårvårdsprodukter med vegetabilisk protein

Göra egna naturliga eller botaniska hårvårdsprodukter kan du experimentera med en mängd olika ingredienser och material. Använda vegetabiliska proteiner - som finns i oljor, smör, växter och extrakt - adderar fördelar till dina produkter. Protein stärker håret och förbättrar dess lyster och struktur, vilket gör det enkelt att skapa något riktigt bra för ditt hår. Att veta hur man använder vegetabiliska proteiner i dina formuleringar ger dig möjlighet att skapa en-av-en-slag produkter som förbättrar utseendet på ditt hår. Saker du behöver
bärarolja
vegetabiliskt smör
Silk amino proteinextraktet
Lanette O vax
Polysorbat 80
Blom Hydrosol
Aloe Vera Gel
Glasskålar ( 2 qt. storlek) katalog Handmixer
kosmetiska förpackningar
Visa fler instruktioner
Nourishing Hair Creme
1 Hampaolja, speciellt oraffinerad, innehåller höga halter av vegetabiliskt protein.

Lägg en msk. av transportör olja till en glasskål. Vegetabiliska oljor som innehåller aminosyror proteiner inkluderar olja hampfrö, nypon, avokadoolja, kokosolja och jordnötsolja. Dessa oljor varierar alla i färg, doft, konsistens och densitet. Experimentera med olika olje typer för din hud och hårtyp.
2 Sojabönor ger hårvårdsprodukter formuleringar med en rik smörig ingrediens som innehåller protein.

Lägg en rundad tsk. av soja smör till skålen med olja. Soja smör, som härrör från sojabönor, erbjuder en rik källa till vegetabiliskt protein. Andra vegetabiliska smör inkluderar mango, kakao, shea, avokado och många andra.
3 Rose geranium doftar blommig och feminin samtidigt som den erbjuder funktioner hormon balansering.

Lägg ungefär en kopp blom hydrosol till skålen som innehåller olja och smör. Hydrosol, eller blomvatten, är ett destillerat vatten innehållande essenser av växter och blommor. Sådana hydrosoler som gynnar håret inkluderar kamomill, lavendel, tea tree, nypon, rose geranium och andra. Dessa lägger doft och uppfriskande känsla till hårvårdsprodukter recept.
4

Mikrovågsugn skålen på hög i tre minuter. Detta smälter smöret i upphettad olja och vatten blandning. Ställ skålen av uppvärmda material åt sidan. Rör i polysorbat 80, lägger som ett lyft för emulgeringsprocessen.
5

Lägg två msk. av Lanette O vax till en separat glasskål. Lanette O vax är en speciellt framtagen emulgeringsvax som binder olja och vatten material i håret, tvål och kropp recept vård. Den innehåller också en mängd mjukgörare inklusive cetylalkohol, som ofta återfinns i produkter balsam.
6

Smält vaxet i mikron i två minuter.
7

Vispa varmvatten på en medelhög hastighet. Sakta duggregn i det smälta vaxet. Innehållet i skålen kommer omedelbart förvandlas till en vit, varm emulsion. Blanda emulsionen i ungefär fem minuter när den svalnar och tjocknar.
8

Häll den varma grädden i en burk eller flaska och låt den svalna till rumstemperatur avslöjats temperatur. Denna djupa konditionering creme innehåller vegetabiliska proteiner som hjälper återuppbygga håret och hålla det ser friska. Tillämpa den på ditt hår, torka och skölj sedan ut efter en timme. Schampo och stil som vanligt.
Hair Serum
9

Lägg en halv kopp aloe vera gel till en glasskål. Du kan använda hem-extraherade aloe gel, eller använda kommersiellt gel från ett hantverk eller hobby leverans butik. Liksom alla andra hud och ingredienser hårvård, kan aloe gel även erhållas från grossister skönhet utbudet på nätet.
10

Lägg en tsk. av silke aminosyra protein extrakt till skål med aloe och blanda det ordentligt med en sked eller disponibel omrörare. Silk amino protein ger styrka och en silkeslen känsla till ditt hår.
11

Lägg en tsk. av blom-hydrosol till lösningen. Blanda det grundligt. Häll innehållet i skålen i en burk eller flaska och använda som en hårbotten lugnande serum. Massera in i hårbotten med fingertopparna för att absorbera de vegetabiliska proteiner och aloe vera förmåner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94122.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.