Hur man förhandlar värdet av ett totalt Bil med din Auto Insurance Company

Syftet med att ha auto försäkring är att betala för skador på din bil. När din bil är totalt i en olycka och du lämnar in en ansökan, bör din Bilförsäkringar betalar du samma summa det skulle kosta för dig att gå på en hel del och köpa exakt samma bil. Detta kallas återanskaffningsvärdet. Lär dig hur du får ut det mesta av din uppgick bil och hur man förhandlar värdet på din bil med din auto försäkringsbolag. Instruktioner
1

Förstå vad begreppet "totalt" betyder. Det kan betyda olika saker för olika bilar. En bil var när reparationer av skador som kostar 75% eller mer av bilens detaljhandeln värde. Så, får mindre skador på en 1972 Buick totalt bilen. Samma skada på en 2008 BMW kommer inte att vara en total förlust.
2

Bestäm detaljhandeln värde. Gör din forskning och lära sig vad det exakt samma bil (samma funktioner och körsträcka) kostar från en retail bilhandlare. Titta på CarMax för jämförbara värden. Besök Edmunds.com. Titta på eBay. Kontrollera tidningen. Se till att du förstår vad återanskaffningsvärdet är. Gör kopior eller skriva ut den här informationen och förvara den nära till hands för när skaderegleraren samtal.
3

förstår att även om din bil är totalt, det fortfarande finns värde. När du registrerar din bil över till auto försäkringsbolag, kommer de bogsera bilen till en automatisk bärgning återförsäljare och de kommer att sälja delarna. Till exempel, om din bil har nya däck, har airbagar inte att utlösas, fönstren är inte knäckt, och lädersäten är i gott skick, (som på bilden ovan), kommer den bärgningsföretag sälja av dessa delar (tillsammans med allt annat) och auto försäkringsbolaget kommer att få intäkterna. Det finns stora pengar att tjäna på i auto bärgning så ditt försäkringsbolag inte kommer att gå bort emptyhanded. Bilen inte bara gå till skroten på himlen.
4

När skaderegleraren samtal för att berätta för dig hur mycket du får för dina uppgick bil, behöver du inte att acceptera hans erbjudande . Om du känner att erbjudandet är för låg, ställa frågan, "Var ska jag få en ersättare bil för det priset? Min forskning visar en ersättare bil kommer att kosta XYZ. "Din bästa defernse håller informeras och ha din forskning hands. Var inte rädd för att förhandla. Din auto försäkringsbolag kan låg-ball erbjudandet bara för att se om du kommer att ta det. Stå fast och vet fakta.
5 p Om auto försäkringsbolaget inte arbeta med dig för att ge dig ett rimligt pris, kan du behöva anlita en advokat. Tänk på att varje dag bilen sitter på beslagta mycket, är att det kostar pengar auto försäkringsbolaget. De gillar oftast att lösa dessa påståenden snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94036.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.