Hur försäkringsbolag väljer att totalt ett fordon ?

Ett fordon som har varit i en olycka bedöms en total förlust av ett försäkringsbolag när kostnaden för att reparera det överstiger en viss procent av bilens nuvarande värde . Procentsatser

Varje försäkringsbolag har sin egen tröskel för att avgöra på vilken nivå en bil kommer att anses en total förlust . Det inträffar oftast när reparationer plus kostnader ersättning för en hyrbil är mer än 51 procent av bilens aktuella kontant värde . Procentsatsen för vissa företag kan gå så högt som 80 procent eller 90 procent .
Cash Value

Flera faktorer avgör en bils kontant värde , framför allt , modell och år av bilen. Villkoret av kroppen före olyckan samt körsträcka är också viktigt . Andra möjliga faktorer inkluderar lyxiga bekvämligheter , speciella trim och underhåll register , om tillgängligt .
Restvärdet

Den summa pengar ett försäkringsbolag kan möjligen få för en skadad bil figurerar också i om det kommer att summeras. Om restvärdet plus reparationskostnader överstiger egentligt värde , kommer fordonet summeras . Ägaren kommer att få bilens kontanta värdet minus politik avdragsgill . Försäkringsbolaget håller pengar den får från försäljningen av fordonet för dess delar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94132.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.