Hur får man online auto insurance

få online insurance är relativt enkel. Vanligtvis träffas med en försäkringsagent eller tala med en agent på telefonen och svara på en rad frågor. I det här fallet har du inte bara tidsbrist men du måste komma förberedda med svar för att undvika att säga något som skulle kunna påverka din försäkring offert. Med online-citat, kan du besvara enkäten på din egen tid och takt. Citaten kan vara faktiska eller beräknade, beroende på försäkringsbolag. Det bästa med detta är att du inte behöver vara net-kunniga. Det är bara några steg och du kan lätt få en "ungefärlig" siffra på hur mycket det skulle kosta att försäkra din bil. Instruktioner
1

besöker företag såsom Progressive (http://www.progressive.com), GEICO (http://www.geico.com), State Farm (http://www. statefarm.com) och Allstate (http://www.allstate.com). Dessa företag har omfattande, användarvänliga webbplatser. Håll utkik efter "få online offerter" eller "få offerter"-ikon på dessa webbplatser. Klicka på den för att påbörja processen.
2

Fortsätt efter att ha granskat den rättsliga disclaimer på hemsidan.
3

Typiskt, i första steget du skulle bli tillfrågad att ge grundläggande information såsom ditt namn, telefonnummer och adress. Du kommer att få frågor om din bil typ, märke, år, antal personer som kommer att vara försäkrade. Du kommer att dirigeras till nästa sida efter avslutad enkät ..
4

Ge alla trygghet och säkerhet information om bilen. De flesta webbplatser har en rullgardinsmeny med alla de funktioner som finns tillgängliga för dig att välja mellan.
5

Ange din anställning och bostäder status. Dessa är relativt enkla frågor requirig några detaljer.
6

Ge information om eventuella trafikförseelser eller domar som du kan ha. Uppgifterna i denna information kan variera på olika webbplatser. Vissa webbplatser kan be dig att tillhandahålla viss information såsom ett brott eller körning under påverkan ..
7

Få en uppskattad citat bilförsäkring!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94013.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.