Vad gör ditt försäkringsbolag göra när din bil är stulen?

När ett fordon är stulet, kan ägaren bli berörda med hur försäkringsbolaget kommer att hantera sin stöld påstående. Många försäkringsbolag följer liknande steg vid utredning och betala fordringar bilstölder. Granska din Täckning för Behörighet

Det första ditt försäkringsbolag kommer att göra är att se över er politik för att se till att du omfattas för stöld. Stöld är normalt betalas under "heltäckande" täckning. Om du har stora täckning, kommer den att flytta sannolikt till nästa steg.
Skaffa officiella Polisrapport

Försäkringsbolaget kan få dina officiella polisen rapporterar direkt från myndigheter. Påståendet justering kan också begära en kopia av polisanmälan från dig.
Utföra ett självständigt utredningsarbete


försäkringsbolaget kommer att ta ett uttalande från dig. Företaget kommer också att höra alla vittnen och sakkunniga som kan ha kunskap om ditt påstående.
Betala anspråksformuläret Om Täckt
p Om utredningen inte avslöja detaljer som exkluderar dig från berättigande, kommer försäkringsbolaget betalar din fordran. Sådana undantag inkluderar, men är inte begränsade till, försäkringsbedrägerier och försummelse.
Sälj fordonet som skall återställas


Om du accepterar betalning från försäkringsbolaget, förlorar du rätten till bilen när den återvinns. Om din bil hittas, då försäkringsbolaget kan sälja den för att återfå sina pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94083.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.