Hur att bestrida skulden för en bilolycka

Auto olyckor kan orsaka så mycket personligt trauma som de kan besvär. Förutom risken för att lida personskada, är nöd förstärks när ett fordon eller andra föremål av personlig egendom skadas. Bilförsäkringar är obligatoriskt i USA och köps så bilisterna har ett sätt att möta deras ansvar ansvar. Inte varje påstående, men kommer att passera genom systemet sömlöst. Det finns en rad riktlinjer som alltid skall följas om en auto försäkringsskada är att ifrågasättas. Instruktioner
1

Rådgör med din agent Bilförsäkringar som din första anhalten för att uttrycka din oro. Lista de viktigaste punkterna när det gäller din tvist och behålla en artig, professionell inställning. Insistera på att prata med den berörda skadeavdelning om du har köpt din försäkring via en mäklare. Håll reda på namnet på den person du har talat med i fall du behöver för att hänvisa till ett enskilt samtal vid ett senare skede.
2

styrka din position genom att bekräfta dina funderingar i skrift och hålla en kopior av all korrespondens för dina egna filer. Skicka ut kopior av all dokumentation du kanske måste hjälpa påståenden processen gå mer effektivt, men behålla ursprungliga pappersarbete själv. Inkludera de personliga uppgifter om eventuella vittnen till en olycka som kan vara villiga att stödja din position. Polisens register och information om de tjänstemän som gått i en olycka bör också erbjudas i all korrespondens.
3

Fråga din auto försäkringsbolag för information om de föredrar skiljedom tjänsten om du inte kan nå en överenskommelse. Kontrollera din dokumentation Bilförsäkringar om en agent är ovillig att hjälpa dig, som bärare har en rättslig skyldighet att informera sina kunder om eventuella överklagande eller processer skiljeförfarande när en policy säljs.
4

Prata med din lokala Department of Motor Vehicles, om du fortfarande inte kan nå ett beslut om din tvist. Du kanske upptäcker att statliga lagar kan orsaka förvirring när en olycka påståendet och din lokala Department of Motor Vehicles kommer att ha erfarenhet av att hantera förvirrande områden som kan hindra ett tillfredsställande resultat.
5

Tänk medling som ett alternativ om alla andra möjligheter är uttömda. Kom ihåg dock att en medlare endast kan erbjuda en rekommendation och eventuella synpunkter hon har är inte juridiskt bindande. Medling bör endast övervägas om en resolution inte kan hittas genom den vanliga skiljeförfarande som används av en auto försäkringsbolag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94151.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.