Hur fil och förhandla en personliga skadeståndsanspråk

En personskada påstående kan lösa utan en advokat. Gör inga misstag. I själva verket innebär den stora majoriteten av personskada fordringar inte advokater. Anledningen till detta är de höga advokatarvoden och kostnader som kommer att tas upp i din lösning. Att lära sig processen och hanterar din ansökan kan du spara en bunt och öka din skada ersättning. Du bör följa stegen nedan efter en trafikolycka som du tror att du inte är på fel för och att du har sanningsenligt skadades vid. Saker du behöver: Din journaler
Alla dina medicinska räkningar Review, en dagbok
Visa fler instruktioner
1

fil en fordran när du har en fordran . Det låter konstigt nog, men den personliga skadeståndsanspråk startar när du går till läkaren. Så fort en läkare behandlar dig, kommer du att betraktas som "skadad". När folk hävdar huvudvärk eller liknande skador, kommer skaderegleraren tillåter inte betalningar för smärta och lidande om de inte tror att de kan lösa den dag du in fordran. Merparten av tiden, kommer det dock att vilja se några objektiva bevis för skadan. Om du gick till akuten, sedan ses av en läkare eller sjuksköterska. Kontakta ditt eget försäkringsbolag
2

. Du måste (ej tillval), kontakta din försäkringsgivare och förklara att du har varit i en olycka och du är på att söka medicinsk vård. Ditt försäkringsbolag kommer att finnas ombord på detta eftersom de kommer att betala alla dina kvalificerade medicinska kostnader som de kommer i. försäkringsbolaget för den person som drabbas du måste betala eller ersätta ditt försäkringsbolag, men de kommer att göra detta endast när bosätta (såvida olyckan inträffade på Montana och /eller Arizona).
3

Fyll i och skicka Medical Authorization Form. Så snart ditt försäkringsbolag får reda på att du har skadats, kommer de att skicka en medicinsk Authorization Form och Wage Information Form. Dessa former är avgörande för din personskada påstående. Du måste fylla i dem och skicka dem till din försäkring company.However, vara medvetna om vad de säger. Vissa former är alldeles för bred på omfattning, vilket innebär att de kommer att be för alla dina medicinska och uppgifter om anställning, även om de inte på något sätt relaterat till din skada. Om detta är fallet, antingen ringa ditt försäkringsbolag och be dem att minska omfattningen att bara för din skada (rygg, nacke, knä, etc.) och till medicinsk behandling för skadan på dagen för din olycka. Också, minska omfattningen av sysselsättningen löneformen. Bara ge dem tillgång till relevant information, utan att behöva lämna ut hela din personakt.
4

Följ läkarens anvisningar. I de flesta auto olyckor, kommer du inte känna smärta och skador förrän en viss tid har gått. Du kanske känns okej på scenen, men dagarna och veckorna efter, kommer du att känna dig helt nedstämd. Om akuten läkare, eller någon läkare för den delen, gav dig en instruktion, nonchalerar inte som om du inte behöver det.
5

Be om en remiss. Skadereglerare kommer inte att korsryggen, whiplash och nackskador är verklig om en läkare inte hänvisa dig till din sjukdom. Be din läkare att remittera dig till en kiropraktor, sjukgymnast, eller någon med medicinsk behandling för att se dig.
6

Följ ditt behandlingsschema. Det är viktigt att du följer din behandling schema. Om du börjar hoppa över datum, kommer din återhämtning ta mycket längre tid. Skadereglerare kommer att tro att du inte är "så skadad" som du gör anspråk på (om du var skadad, kommer du förmodligen att gå till doktorn). Ogrundade Bristande information om behandling kommer att minska något pris du kan vara berättigad till i någon personskada påstående.
7

Stanna upp och fråga är detta hjälpa? Vissa läkare vill hålla dig som patient längre än nödvändigt. Det är enkel ekonomi, ju längre du behandlar, desto mer pengar de gör. De flesta läkare är väldigt etisk och kommer att släppa dig så snart du är tillbaka. Försäkring justerare ser över behandlingen mycket ovänligt (som de ska). Dessutom, om vad du har gått till en viss behandling, men har inte sett någon förbättring, be om en remiss till en annan läkare för någon annan behandling.
8

Föra dagbok dokumentera din personskada påstående. Se till att du dokumentet hur olyckan och skadorna påverkat ditt liv. Detta kommer att vara mycket viktigt att dokumentera förhandlingar smärta och lidande.
9

Samla alla dina medicinska utgifter och löner förlust. Också samla alla dina medicinska rapporter och läsa dem. Se till att allt är klart och korrekt. Om det finns några felaktigheter, kontakta medicinska leverantörer för att få dem korrigerade.
10

Skicka till skaderegleraren på den person som slog dig. De kommer att granska för filen och göra dig ett erbjudande baserat på de.
11

inte Nöj din personskada fordran på det första erbjudandet. Försäkring justerare har alltid utrymme för att gå upp, ibland avsevärt.
12 p Om justeraren är att vara svårt eller de berättar saker som inte riktigt vettigt, överväga att tala med en advokat. De flesta advokater kommer att ge dig en kostnadsfri konsultation för att gå över ditt fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93809.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.