Tarrant County Bilförsäkringar Krav

Förare i Tarrant County, Texas är föremål för Texas Transportation Code 601,051 som förbjuder folk i Texas från framför ett motorfordon utan att fastställa ekonomiskt ansvar för det fordonet. Texas Transportation Code 601,002 (3) definieras finansiellt ansvar som förmågan att betala för skador som härrör från ägandet och driften av motorfordon. Grundläggande krav

Enligt Texas lag alla förare är skyldiga att bära minsta ansvar täckning. Bevis på försäkring krävs för fordonskontroller, registrering och viss förarens transaktioner licens. Även Texas nu använder TexasSure fordonssystem försäkringskontroll
försäkringsbevis

, förarna krävs för att genomföra försäkringsbevis.
Minimibeloppet

och med 1 april, är 2008 Texas drivrutiner som krävs för att genomföra ett minimum av $ 25.000 i arbetsskadeförsäkring per person skadades upp till en total på $ 50.000 och $ 25.000 i skador på egendom försäkring. Detta kommer att öka i januari 2011, till $ 30.000 per skadad person upp till totalt $ 60.000 och $ 25.000 i skador på egendom försäkring.
Sanktioner

oförsäkrade förare är föremål för stränga böter och andra påföljder. Första gången brottslingar kan bötfällas $ 350, är ​​ansvarig för rättegångskostnader och kan bedömas andra avgifter som godkänts av Texas Transportation koden. Återfallsförbrytare är föremål för en $ 1,000 böter och ett svävande tillstånd.
TexasSure fordonets försäkring System

Fastställd av Texas lagstiftande församling, är TexasSure bilförsäkring Verification System en databas ansluta varje registrerat fordon i Texas med registreringsnummer, chassinummer (VIN) och ansvarsförsäkring. Det gör att poliser och bedömare skatt för att snabbt kontrollera om en förare är ordentligt försäkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93965.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.