Automobile försäkringskrav för New Jersey

Delstaten New Jersey kräver att alla fordon som är registrerade i den staten att ha försäkring. Varje fordon skall ha ett minimum av täckning, men invånarna har möjlighet att köpa högre täckning gränser eller andra typer av försäkringar, t.ex. kollision, omfattande, hyra bil betalningar eller kostnader begravning. Kom ihåg att varje politikområde är annorlunda, och kostnaderna kommer att variera beroende på ett antal faktorer, däribland leverantören, din färdregistreringen och din bostadsort inom staten. Standard vs Basic Politik

New Jersey erbjuder två typer av politik bilförsäkring: standard och grundläggande. Enligt New Jersey Institutionen för Bank och Försäkring, mest New Jersey invånare väljer standard politiken, eftersom den uppfyller minimikraven krav på täckning och möjliggör för inköp av ytterligare skydd, såsom omfattande, kollision och hyrbil täckning. En grundläggande policy är billigare, men det bara ger tillräckligt med täckning för att möta statens miniminivåer. Många yngre förare som har färre tillgångar eller begränsade ansvarsområden familj väljer grundläggande politik.
Ansvarsförsäkring

New Jersey lagen kräver ansvarsförsäkring, som betalar för skador som du orsakar på en olycka eller för ditt försvar om du är stämd för skador som du orsakar. Ansvar täckning bryts ned i två delar: kroppsskada ansvar täckning och egendomsskador ansvar täckning. Som av 2010, med en vanlig försäkring du måste bära $ 5000 i täckning för sakskador, $ 15,000 täckning för dödsfall eller skada på en person och $ 30,000 täckning för dödsfall eller personskada till mer än en person. En grundläggande politik erbjuder ett minimum av $ 5000 för skada på egendom. Täckning för personskada eller dödsfall till mer än en person är ett alternativ under den grundläggande planen, med ett minimum av $ 10.000.
Personskadeprevention Protection (PIP)
< p> New Jersey kräver också bilister att bära personlig täckning skada skydd, även känd som no-fault täckning. Denna täckning gör medicinska betalningar för dig och alla som omfattas av din försäkring om du upprätthålla en skada i en olycka, oavsett om du var fel. Standard politik måste ge en minsta täckning belopp av $ 15.000. PIP omfattar betalningar till läkare och sjukhus, liksom andra medicinska, det ger också ersättning för utlägg i samband med skada, t.ex. förlorad lön
oförsäkrade bilist täckning
<. p> Om du har en olycka med någon som inte har försäkringsskydd, skyddar oförsäkrade bilist täckning en minst $ 15.000 som är värda över dina tillgångar.
Andra Insurance Regulations

När du köper en politik Bilförsäkringar i New Jersey, får du ett New Jersey Card Försäkring Identification. Du måste bära detta kort i bilen hela tiden. Du måste presentera ditt försäkringskort vid stopp för en trafikförseelse, i en olycka och innan du har din bil kontrolleras. Underlåtenhet att genomföra adekvat försäkringsskydd bär en $ 300 böter för det första brottet, plus samhällstjänst och en eventuell ettårig licens fjädring. För en andra förseelse, stiger straffet till en $ 500 böter plus 14 dagar i fängelse, samhällstjänst och ett två-års-licens fjädring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93993.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.